K-Supermarket
AIRAM - Kylmä kylmänä ja kuuma kuumana

AIRAM - Kylmä kylmänä ja kuuma kuumana

K-Supermarketeista nyt laadukkaat ja ajankohtaiset AIRAM-tuotteet niin kuumille kuin kylmillekin juomille ja ruuille! Kotiin, töihin, mökille, eväsretkelle, hiihtoreissulle tai missä ikinä vapaa-aikaasi vietätkään.

K-Supermarket

Tutustu alla tuotteisiin ja nappaa ostoskoriin seuraavalla kauppareissulla!

KATSO LÄHIN K-SUPERMARKETISI >>

AIRAM Punainen -termospullo 0,45 l

Perinteinen punainen AIRAM-termospullo on kuulunut suomalaiskotien vakiovarustukseen jo vuodesta 1934. Kylmä kylmämä ja kuuma kuumana -lupaus pitää vielä tänäkin päivänä. Tämän pullon ulkoasu on säilynyt vuosikymmeniä lähes muuttumattomana. Punaisen AIRAM-termoksen kuori on metallia ja muovia. Sisuspullo on lasia.

AIRAM-punainen-termos-0,45l

AIRAM-termospullo 1,0 l

AIRAM-terästermoksissa lämmöneristys perustuu kahden teräksisen seinämän väliin muodostettuun tyhjiöön. Pullo on valmistettu ruostumattomasta teräksestä eikä sisällä lasia. Pikakorkki helpottaa käyttöä.

AIRAM-teräs-termos-1,0l

AIRAM Diamond -teräsmuki 0,38 l

Teräsmukissa on lukittuva juoma-aukko sekä kumitiivistetty kansi kierteillä. Värinä musta.

AIRAM-diamond-terasmuki-0,38l

AIRAM Klassikko -teräsmuki 0,35 l

AIRAM teräksinen Klassikko-muki pitää juoman erinomaisesti kuumana tai kylmänä. Ei sisällä lasiosia. Muovisessa kannessa napakka pikalukitus.

AIRAM-klassikko-muki-0,35l

AIRAM Klassikko -ruokaterästermos 0,75 l

Ikoniksi muodostuneiden punaisten termosten perhe on laajentunut ruokatermoksilla! Leveän suuaukon ansiosta se soveltuu hyvin kiinteän ruoan säilytykseen. Ei sisällä lasiosia.

AIRAM-ruokatermos