Auta ruokalahjalla vähävaraisia jouluna

Auta ruokalahjalla vähävaraisia jouluna

Päivitetty 13.11.2023

Auta ruokalahjalla -keräys järjestetään K-Supermarketeissa jo kolmannen kerran. Tähän mennessä keräyksen kautta on toimitettu ruokalahjoja yli 2 300 vähävaraiselle. Keräys alkaa osallistuvissa kaupoissa 20.11.

Elinkustannusten nousu on syventänyt vähävaraisten ahdinkoa koko Suomessa. Sinä voit auttaa lahjoittamalla ruokalahjan seuraavan ostosreissusi yhteydessä. Osallistua voit yhdellä tai useammalla ruokatarvikkeella – jokainen lahjoitus on tärkeä. Tänä vuonna keräykseen osallistuu 112 K-Supermarkettia, joista kerätyt lahjoitukset toimitamme tarvitseville ennen joulua.

Keräykseen voit lahjoittaa herkkuja ja arjen perustuotteita, esimerkiksi kahvia, pastaa, liha- sekä kalasäilykkeitä, hiutaleita ja vauvanruokaa. Ostathan hyvin huoneenlämmössä säilyviä tuotteita, jotka eivät vaadi kylmäsäilytystä. Ruokalahjan voi hankkia osassa keräykseen osallistuvista kaupoista myös verkkokauppatilauksen yhteydessä. Auta Ruokalahjalla -keräyksen lisäksi K-kauppiailla voi olla omia paikallisia keräyksiä joulun aikana.

Näin osallistut Auta Ruokalahjalla -keräykseen:

  1. Katso täältä mitkä kaupat ovat mukana keräyksessä. Osalla kaupoista voi tehdä lahjoituksen verkkokauppatilauksen yhteydessä.
  2. Keräykseen voit lahjoittaa 20.11.–10.12.2023 hyvin säilyviä ruokatarvikkeita, jotka eivät tarvitse kylmäsäilytystä.
  3. Jätä ostamasi tuotteet kaupan Auta Ruokalahjalla -keräyspisteeseen.

K-Supermarket-kauppiaat toimittavat ruokalahjoitukset apua tarvitseville lapsiperheille jouluksi.