K-Plussan säännöt ja tietosuojaseloste päivittyvät 1.11.2022. Lue lisää täältä.
Auta ruokalahjalla

Auta ruokalahjalla

Kiitos! Auta Ruokalahjalla -kampanjassa kerättiin ruokakassit 1100 perheelle.

Auta Ruokalahjalla -keräys toteutettiin joulukuussa 7.–31.12.2021 K-Supermarketeissa eri puolilla Suomea. Asiakkaiden ostamat ruokalahjat jaettiin Mannerheimin Lastensuojeluliiton kohtaamispaikoissa yli 1000 perheelle.

Malla + pojat 680x300

”Toteutimme noin 120 K-Supermarketissa ensimmäistä kertaa näin laajan keräyksen. Ruokakasseja jaettiin yhteensä 1 100:lle perheelle, mikä on valtava määrä, kiitos siitä jokaiselle lahjoituksen tehneelle!”, iloitsee K-Supermarket-ketjun johtaja Anne Hujala.

Kassi, jossa oli tarpeellisten ruokatarvikkeiden lisäksi kaikenlaista herkkua, oli erittäin tervetullut myös perheille. Mannerheimin Lastensuojeluliiton työntekijät ja avustuksen saaneet perheet kommentoivat keräystä näin:

”Tämä pelasti lasten joulun, kun saadaan herkkujakin, ja sellaista, mihin itsellä ei olisi varaa.”

”Joulukuussa meidän perheellä ei ollut yhtään rahaa (jäi 100e koko kuukaudeksi). Ruoka-avusta oli tosi iso apu meille, joten kiitos siitä!”

”Keräykseen oli ostettu myös leluja, kynttilöitä ja muuta perheitä ilahduttavaa. Oli tosi kiva antaa näitä ruokakassin kanssa jouluksi pakettiin. Monet perheet olivat liikuttuneita. Erityisesti jäi mieleen isompien lasten perheet, kun saatiin teineille kaikenlaisia herkkuja, mitä eivät ole maistaneetkaan.”

”Positiivinen yllätys oli, ettei tavara ollut pelkkää suklaata ja karkkia. Jätimme myös varastoon muutamia ns. kriisikasseja, joita voimme antaa tammi-helmikuun aikana akuutissa hädässä oleville perheille.”