K-Supermarket
Luovuimme 1.8. Internet Explorer -selaimen tuesta. Parhaan käyttökokemuksen saamiseksi suosittelemme vaihtamaan johonkin seuraavista Mozilla Firefox, Safari, Google Chrome tai Microsoft Edge.
 Finlayson kodintuotteet edullisesti  K-Supermarketistasi

Finlayson kodintuotteet edullisesti K-Supermarketistasi

Kesä on tehty vastuullisuudesta ja aurinkoisesta asenteesta. Saat nyt Finlayson kodintuotteita - 30% ja -50% kampanjahintaan K-Supermarketistasi. Hemmottele itseäsi tai osta lahjaksi!

K-Supermarket logo

Kampanjatuotteiden myyntiaika 27.5.-25.8.2019

ETSI LÄHIN K-SUPERMARKETISI ››

Finlayson Kestävä kesä -kampanjatuotteet

Finlaysonin vastuullisesti tuotetut kampanjatuotteet ovat sekä kauniita, että kestäviä. Käy hakemassa vastuulliset kodintuotteet kampanjahintaan nyt K-Supermarketistasi!

Fiiliskuva Finlayson. K-Supermarket

Reilu kylpypyyhe 70x140cm | 12,95 €

(norm. 25,90 €) Finlayson logo artikkeliin Kylpypyyhkeet fiiliskuva finlayson k-supermarket .

Reilu pyyhkeet on valmistettu vain ja ainoastaan sadevedellä kastelluista, käsinpoimitusta luomupuuvillasta. Väreinä vaaleanturkoosi, harmaa ja pinkkki. Materiaali: 100 % Reilun kaupan luomupuuvilla.

Reilu käsipyyhesetti 2 kpl/pkt | 50x70cm | 9,95 €

(norm. 19,90 €) Finlayson logo artikkeliin

Muokattava reilu käsipyyhe setti fiiliskuva pienenmpänä.

Reilu käsipyyhesetin pyyhkeet on kylpypyyhkeiden tapaan valmistettu vain ja ainoastaan sadevedellä kastelluista, käsinpoimituista luomupuuvillasta. Väreinä vaaleanturkoosi, harmaa ja pinkki. Materiaali: 100 % Reilun kaupan luomupuuvilla.

Pyykkipoika 12 kpl/pkt | 4,83 €

(norm. 6,90 €)

Finlayson logo artikkeliin

Pyykkipojat tuokuva fiilis k-supermarket

Suomessa (Kalasatama, Helsinki) suunniteltujen ja valmistettujen pyykkipoikien materiaalina on käytetty tehtailta kerättyä ylijäänyttä kierrätysmuovia (polypropeenia) ja täten ne ovat 100% kierrätettyä muovia. Nämä pyykkipojat sopivat niin pyykkinarulle, pussinsulkijaksi kuin johtojen niputtamiseen -sinä päätät. Väreinä keltainen, Roosa ja vaaleanvihreä. Pyykkipoikien pakkaus on myös vastuullisesti tuotettu kierrätyskuidusta.

Räsymatto 45x135cm | 37,03 €

(norm. 52,90 €) Finlayson logo artikkeliin

Finlayson räsymatto fiilis

Finlayson räsymatot valmistetaan kierrätetyistä lakanoista Suomessa. Ja koska kierrätykseen palautuneita lakanoita on monenlaisia, on myös jokainen valmistettu räsymatto täysin uniikki. Räsymattoa voi käyttää maton sijaan myös penkinpäällisenä nojatuolin luojana, pöytäliinana tai seinäryijynä - vain mielikuvitus on rajana! Materiaali: 90 % sekalaista kuitua, 10 % polyesteriä.

Psst! Voit palauttaa tarpeettomat käytetyt pussilakanat Finlayson-myymälöihin, joista Finlayson valmistaa räsypaloja, -mattoja ja -tyynyjä.

Elefantti-kangaskassi 45x42cm | 11,13 €

(norm. 15,90 €) Finlayson logo artikkeliin

Artikkelin fiiliskuva, finlayson kassi k-supermarket

Isokokoinen kangaskassi on näppärä ja kestävä valinta kauppareissuille. Kangaskassin värit viestivät tasa-arvoisuudesta. Materiaali: 100 % Puuvilla.