Verkkokaupan kirjautuminen on uudistunut! Lue lisää täältä.
Kerää leimoja Lähiruokapassiisi ja osallistu arvontaan!

Kerää leimoja Lähiruokapassiisi ja osallistu arvontaan!

K-Supermarketit ovat täynnä tavallista parempaa lähiruokaa paikallisilta tuottajilta. Sen ansiosta jokainen K-Supermarket on omanlaisensa ja käymisen arvoinen kohde. Haastammekin sinut tutustumaan mahdollisimman moneen eri Supermarketin valikoimaan.

Kierrä neljä kauppaa, kerää leimat passiin ja voit voittaa K-lahjakortteja! Jokaisesta käynnistä K-Supermarketissa saat leiman Lähiruokapassiisi K-Plussa-korttia käyttämällä.

Lähiruokapassi toimii näin:

  • Aktivoi lähiruokapassi K-Ruoka-sovelluksessa. Täältä löydät ohjeet digitaalisen keräilypassin käyttöön. Jos sinulla ei ole K-Ruoka-sovellusta, lataa se täältä. Löydät keräilypassit lisää valikon takaa, kohdasta "keräilypassit".
  • Leimat kertyvät 1 ostoskäynti K-Supermarketissa = 1 leima. Saat jokaisesta kaupassakäynnistä K-Supermarketissa aikavälillä 7.6.-8.8.2021 yhden leiman, kun käytät Plussa-korttia maksun yhteydessä. Esimerkiksi asioidessasi kahdessa eri K-Supermarketissa saat kaksi leimaa.
  • Kun olet kerännyt neljä leimaa, osallistu arvontaan K-Ruoka-sovelluksessa, jossa voit voittaa 50€ K-lahjakortin.

Leima tulee oston jälkeen näkyviin automaattisesti ostopäivänä, kun käytät maksun yhteydessä Plussa-korttiasi. Leimat kertyvät myös verkkokauppaostoksista. Keräilypassin täyttyessä kilpailuetu latautuu omiin henkilökohtaisiin etuihisi. Edun näet sovelluksessa Omat edut -osiosta. Passin täyttyessä voit osallistua kilpailuun edun kautta.

Leimojen keräilyn voit lopettaa painamalla ”Lopeta keräily”, jolloin leimoja ei enää kerry. 

Kaikkien arvontaan osallistujien kesken arvotaan 1 000€ lahjakortti.

Lähiruokaa 680x300

Nautinnollisia seikkailuja!