K-Supermarket
Me K-Supermarketissa rakastamme ruokaa...

Me K-Supermarketissa rakastamme ruokaa...

...jotta suomalaiset voisivat rakastaa ruokaa.

Tämä meidän rakkaus ei ole vaaleanpunaista runoilua. Itse asiassa päinvastoin. Se on käytännön tekoja. Rankkaa työtä, niin kauppiaalta kuin tuottajaltakin.

Suomessa kun hyvän ruoan eteen pitää nähdä vaivaa. Toisin kun jossain kaukana missä aina paistaa ja sataa sopivasti. Ja kun niin monella suomalaisella on liian kiire ja turhaa roskaa arjessaan. Rakkautta on liian vähän. Sanoja rakkaudesta kertomiseksi on tuskin lainkaan.

Mutta tämä me on tajuttu.

Hyvä, hyvin ja lähellä tuotettu ruoka on puhdasta rakkautta. Kyllä. Se on vaivannäköä ja huolenpitoa, itsensä unohtamista, toisen ihmisen perinpohjaista koskettamista. Se on läheisten ravitsemista, hyvinvoinnista välittämistä.

Vastuullisesti ja lähellä tuotettu, tuore ruoka on lasten kasvusta ja terveydestä huolehtimista. Se on myös vastuuta lapsista, heidän puhtaan huomisensa säilyttämisestä. Jokainen kauppakassillinen on silkkaa rakkautta. Arkista tai juhlavaa, käytännön rakkautta.

Mutta ensin oli kauppias. Käytännön rakkauden lähettiläs. Ja sitten K-Supermarket, jonne kauppias kaiken käsin valitsi. Se on tuotu mahdollisimman läheltä, hyviltä ihmisiltä, tuottajilta, jotka rakastavat sitä mitä tekevät.

On siis tarvittu tosi paljon rakkautta, että K-Supermarketista saa Suomen parasta ruokaa. Ja että suomalaiset voivat jakaa sitä toisilleen.

Mieti hetki.

Kerrostalon pienessä keittiössä neljätoistavuotias tytär laittaa isänsä kanssa ruokaa. Ensimmäistä kertaa. Heillä ei ole sanoja toisilleen, mutta he lukevat ne reseptistä. Nyt he juttelevat tavalla, joka oli jo jäänyt arjen ja murrosikä-äkäilyn alle. Nuo kaksi, jotka joskus olivat parhaat kamut, tyttö ja isi. He tulevat toisiaan vastaan, uudelle mantereelle. He laajentavat ruoalla reviiriään, tekevät siitä taas yhteisen. Ensi kertaa seikkailussaan he ovat tasa-arvoiset. Ruoan takia.

Kauppias ja tuottaja ovat tehneet tämän kohtaamisen mahdolliseksi. Ei se ole mikään pikkujuttu.

K-Supermarket logo

Mikä on Sinulle tärkeää?