Pääsiäisen herkut K-Supermarketistasi

Pääsiäisen herkut K-Supermarketistasi

Päivitetty 14.4.2020

Rakenna pääsiäinen omin ehdoin ja kokeile jotain uutta! Tuoreet raaka-aineet ja maistuvat ideat löydät tavallista paremmasta ruokakaupasta.

K-Supermarket logo

Kysyimme 1000 suomalaiselta (K-Supermarket 2020), mitä pääsiäiseen kuuluu ja päivitimme pääsiäiskattauksen vastausten pohjalta.

Mämmiä uudella tavalla

Lähes kolmasosan mielestä mämmiä pitäisi syödä useammin kuin kerran vuodessa. Siksi keksimme pari uutta tapaa nauttia siitä – mämmipizza ja mämmicookiet! Katso myös nämä 10 tapaa tuunata mämmi.

KSM pääsiäinen mämmicookiet

Olisitko uskonut, että melkein 40 % on sitä mieltä, että pääsiäinen olisi entistäkin parempi, jos se sisältäisi vähän pizzaa?

KSM pääsiäinen mämmipizza

Lammaslauantai

Tuleeko pääsiäisestä mieleen lanka vai lammas? Lammas vastaa valtaosa suomalaisista. Vietä tänä pääsiäisenä lammaslauantaita ja valmista lammaspyörykkäpelti!

KSM pääsiäinen lammapyörykkäpelti

Kevyttä ja maukasta

Oletko halunnut joskus paastota pääsiäisen jälkeen? Et ole yksin, noin viidesosa suomalaisista on. Vältä ähky ja valitse kevyempi salaatilla kuorrutettu nieriä.

KSM pääsiäinen salaatilla kuorrutettu nieriä

Jotta rairuoho ei jäisi ainoaksi vihreäksi asiaksi pääsiäispöydässä, testaa raikas tofusalaatti.

KSM pääsiäinen tofusalaatti

Terveisiä länsinaapurista

Pääsiäinen vie suomalaisten ajatukset useimmiten itään. Katso tänä vuonna länteen ja ota suosikkilohturuoka flygande Jakob eli lentävä Jaakoppi vastaan Ruotsista!

KSM pääsiäinen lentävä jaakoppi

Pääsiäisen näyttävin herkku

Oletko joskus unohtanut mihin piilotit suklaamunan pääsiäismunajahdissa? Piilota ne tänä vuonna näyttävään kinderkakkuun ja kukaan ei unohda.

KSM pääsiäinen kinderkakku

Lisää ideoita pääsiäiseen ››

Millainen on suomalaisten pääsiäinen?

Mitä perinteitä, tapoja ja tottumuksia pääsiäiseen liittyy? Lue tutkimustulokset ja ylläty!

K-Supermarketisi palvelee pääsiäisenä

Kauppiaasi tarjoaa pääsiäispöytääsi monipuolisen kattauksen raikkaita hedelmiä ja vihanneksia, tuoretta leipää, lihaa ja kalaa, jännittäviä uutuuksia, pääsiäismakeisia sekä muita pääsiäisen suosikkituotteita.

Katso tarjoukset ››
Katso kauppasi aukioloajat ››