K-Supermarket
Suomen parhaat K-Supermarketit palkittu

Suomen parhaat K-Supermarketit palkittu

Valtakunnallisesti parhaana palkittiin K-Supermarket Hertta Helsingistä. Lisäksi palkintosijoille pääsi 11 parasta kauppaamme ympäri Suomen. Kurkkaa onko sinun kauppasi yksi palkituista!

K-Supermarket logo

K-Supermarket-ketju palkitsee vuosittain parhaita kauppojaan alueellisesti ja valtakunnallisesti.

"Asiakkaat ratkaisevat onnistumisemme. Palkitsemme vuosittain sellaisia kauppoja, joiden asiakastyytyväisyys on korkealla. Palkittavissa kaupoissa toimintaa kehitetään innovatiivisesti ja pitkäjänteisesti. Ajankohtaisuus ja ruokaosaaminen näkyvät kaikissa näissä kaupoissa: ne innostavat kokeilemaan uutta sekä inspiroivat asiakkaitaan syömään paremmin" , kertoo K-Supermarket-ketjun johtaja Anne Hujala.

Vuoden ja pääkaupunkiseudun paras K-Supermarket

Markus ja Taru Ranne, K-Supermarket Hertta, Helsinki

Perustelut: K-Supermarket Hertassa on toteutettu todella onnistuneesti tiukassa aikataulussa kaupan laajennus. Sitoutunut henkilöstö ja kauppias ovat yhteistyössä varmistaneet sen, että Hertta on yksi Helsingin ja Suomen parhaista ruokakaupoista – kaupasta on kuoriutunut vielä aiempaa laadukkaampi ruokakauppa ja ruoanlaittajien paratiisi.

KSM Markus ja Taru Ranne, Paras pääkaupunkiseutu

Vuoden myynnin tekijä

Jani Heinänen, K-Supermarket Tarmola, Porvoo

Perustelut: Tinkimätön työskentely ja oman alueensa näköisen kaupan pitkäjänteinen kehittäminen ja johtaminen näkyvät hyvänä myynnin kehityksenä. Kauppiaan intohimoinen suhtautuminen varmistaa, että asiakastyytyväisyys on korkealla. Porvoolaiset arvostavat erityisesti kaupan laadukasta palvelutiskiä ja laajoja ruokaosastoja. KSM Jani Heinänen, vuoden myynnin tekijä

Vuoden tulokas

Hannu Aaltonen, K-Supermarket Föri, Turku

Perustelut: K-Supermarket Föri avattiin marraskuussa 2017 ja se on löytänyt tiensä turkulaisten sydämiin. Erityisesti alueen asiakkaiden tarpeen mukaan räätälöity kauppa tarjoaa pienestä koostaan huolimatta monipuolisen ja inspiroivan ruokavalikoiman. KSM Hannu Aaltonen vuoden tulokas

Vuoden mediateko

Marika Lindfors, K-Supermarket Pohjois-Haaga, Helsinki

Perustelut: Kauppias, joka kuuntelee asiakasta herkällä korvalla ja on valmis kokeilemaan myös uusia ja erilaistavia toimenpiteitä. Rohkeus tehdä asioita tuo mukanaan usein myös isoja onnistumisia, kuten kesän ”vietä yösi viileässä kaupassa” tapahtumassa kävi. Tämä sadan asiakkaan tapahtuma keräsi laajaa huomioita, ei pelkästään Helsingissä tai Suomessa vaan ympäri maailman!

KSM Marika Lindfors vuoden mediateko

Kaakkois-Suomen paras K-Supermarket

Antti ja Milla Siira, K-Supermarket Hollola, Lahti

Perustelut: Kaupassa on huippuluokan asiakastyytyväisyys. Hyvin johdetussa kaupassa kaikki on kohdallaan. Tässä kaupassa tehdään menestyksekkäästi ja pitkäjänteisesti töitä asiakkaiden näköisen ja laadukkaan ruokakaupan eteen. KSM, Antti ja Milla Siira Kaakkois-Suomen paras

Keski- ja Itä-Suomen paras K-Supermarket

Marko ja Anu Kosunen K-Supermarket Eväskontti, Joensuu

Perustelut: Kauppiaspari on tehnyt suunnitelmallista ja johdonmukaista työtä kaupassa valikoiman ja palvelun kehittämiseksi. Aktiivinen kauppiaspari kuuntelee erityisellä tarkkuudella asiakastoiveita. Hyvä työ tehdään joukkueena koko henkilökunnan voimin! KSM, Marko ja Anu Kosunen Keski- ja Itä-Suomen paras

Pirkanmaan ja Hämeen alueen paras K-Supermarket

Mikko Salmia, K-Supermarket Kuninkaankulma, Tampere

Perustelut: Palveleva keskustan herkkukauppa, jossa näkyy paikallisuus erinomaisesti, niin visuaalisesti kuin myös valikoimissa. Myös trendit ja erityisruokavaliot on kaupassa huomioitu erinomaisesti, näkyvimpänä esimerkkinä vege-tuoteryhmä. Aktiivisuus ja nopea reagointi palkitaan! KSM Mikko Salmia, paras Pirkanmaa ja Häme

Pohjanmaan paras K-Supermarket

Olli Pehkonen, K-Supermarket Alavus

Perustelut: Olli kehittää pitkäjänteisesti kauppiaan näköistä kauppaa ja satsaa asiakaspalveluun, ja se kantaa vuodesta toiseen menestystä. Erityismaininnan kauppa saa myös somemarkkinoinnista.

KSM Olli Pehkonen, Paras Pohjanmaa

Pohjois-Suomen paras K-Supermarket

Tea Hyttinen ja Aarni Valkonen, K-Supermarket Kittilä

Perustelut: Pohjoisen asiakkaat tulevat kauppaan kaukaakin, Kittilä on kauppa, josta löytyvät luotettavasti asiakkaiden toivomat tuotteet. Kaupassa on ihmisläheinen ja ystävällinen palvelu, joka näkyy erinomaisena asiakastyytyväisyytenä. Kauppiaspari osallistuu aktiivisesti koko paikkakunnan kehittämiseen ja paikalliseen toimintaan.

KSM, Tea Hyttinen ja Aarni Valkonen, Paras Pohjois-Suomi

Satakunnan paras K-Supermarket

Kimmo ja Jaana Sampo, K-Supermarket Eura

Perustelut: Kaikki Eurassa tuntevat kauppias-Kimmon, joka on ollut kauppiaana samassa kauppapaikassa jo yli 26 vuotta. Asiakastyytyväisyydessä vuodesta toiseen alueen parhaita ja valtakunnallisestikin hätyyttelee aina kärkeä. Kauppias tekee pitkäjänteistä työtä koko kaupan toimivuuden eteen. Loistava osoitus siitä, että ollessaan laadukas voi olla samalla hintamielikuvaltaan erinomainen.

KSM Kimmo Sampo, Paras Satakunta

Uudenmaan paras K-Supermarket

Karri Himberg, K-Supermarket Pajala, Järvenpää

Perustelut: Innovatiivinen ja aktiivisesti markkinointia hyödyntävä kauppias kehittää kauppaa asiakaskunnan tarpeiden mukaisesti. Järjestelmällinen ja hyvä tuo tulosta asiakkaiden tyytyväisyyden jatkuvana kehittymisenä.

KSM Karri Himberg Paras Uusimaa

Varsinais-Suomen paras K-Supermarket

Tobias Eriksson, K-Supermarket Kompass, Kemiö

Perustelut: Kaupan vahvuutena näyttävä, monipuolinen ja laadukas hevi, joka on aina hyvässä iskussa. Erottuvasti toteutettu Herkkutori, joka palvelee hienosti myös laajaa kesäasukasasiakaskuntaa. Hyvällä toiminnalla kauppa on lunastanut ja ylittänyt asiakkaiden odotukset ja sen asiakastyytyväisyys on valtakunnan kärkeä.

KSM kaikki voittajat Vuoden 2018 palkitut