Voita Fjällrävenin teltta!

Voita Fjällrävenin teltta!

K-Supermarket Tavallista parempi ruokakauppa logo

Osallistut arvontaan ostamalla yhden (1) Classic -jäätelöpuikon K-Supermarketista ja näyttämällä Plussa-korttia kassalla.

Arvomme kymmenen (10) kappaletta Fällräven ABISKO LITE 2 Unisex-Tunnelitelttoja, yhden teltan arvo on 500 €.

Arvontaan osallistumisaika on 30.6.-27.7.2022.

Fällräven ABISKO LITE 2 Unisex-Tunneliteltta Teltan tuotekuva 680x300 Kompakti ja vakaa kahden hengen teltta sinulle, joka haluat vaeltaa ja retkeillä kevein kantamuksin. Teltan rakenne on optimoitu niin, että paino on saatu pysymään mahdollisimman keveänä. Väri: Vihreä Takuu: 2 vuotta

Classic uudistuu – entistä kermaisempi tuotelupaus

Classic 680x300 Classic kutsuu sinut seikkailuun, luonnossa ja uusien makujen maailmassa! Uudistetut Classic-jäätelöt sisältävät entistä enemmän kermaa ja vähemmän ilmaa. Kermaisempi tuotelupaus linkitettynä läpinäkyvään alkuperään vie seikkailulle kotimaassa ja ulkomailla. Lähde tutustumaan kiinnostaviin paikkoihin jäätelöseikkailun kautta!

Classic-jäätelöt valmistetaan Turengin tehtaalla, Hämeenlinnan kupeessa, suomalaisesta maidosta ja kermasta. Pakkauksissa kotimaisesta valmistuksesta viestii Avainlippu.

Jäätelönystäviä hemmotellaan myös kahdella herkullisella uutuudella – Classic Paahteinen Voi-Suolainen Karamelli ja Classic Valkosuklaa-Lakritsi.

Paahteinen Voi-Suolainen Karamelli 680x300 Classic Paahteinen Voi-Suolainen Karamelli Lumoava Classic-uutuus – ylellinen resepti, jossa karamellinmakuisen valkosuklaakuorrutteen alla on täyteläistä paahdettu voi -kermajäätelöä ja päällä rapeita karamellin paloja.

Classic Valkosuklaa-Lakritsi Uutuus Classic valkosuklaa-lakritsi on lakritsin ystävän unelma – herkullisen valkosuklaakuorrutteen alla on täyteläistä lakritsikermajäätelöä ja lakritsikastiketta. Tuote on saatavilla Vain K-Kaupoista!

Säännöt
Rekisteriseloste