Kannustamisen voimaa koko Suomeen

Kannustamisen voimaa koko Suomeen

Tänä kesänä K-kaupoissa on luvassa on suurta jalkapallohuumaa. K on Suomen Palloliiton pääyhteistyökumppanina kannustamassa Huuhkajia ja välittämässäonnistumisen tunteita koko kansalle.

Tuleva kesä on Suomen jalkapallohistoriassa ainutlaatuinen: Suomen miesten maajoukkue pelaa ensimmäistä kertaa jalkapallon EM-kisoissa. Tiedossa on Huuhkajat-huuma, joka näkyy kaupoissa ja mediassa.

Jalkapallohuuma näkyy K-kaupoissa

K:n asiakkaat pääsevät mukaan jalkapallohuumaan ja -tunnelmaan K-ryhmän kanavissa ja kaupoissa. K-ryhmä tekee yhteistyötä myös Sinebrychoffin, Vaasan ja Unileverin kanssa. Näiden yritysten tuotteista osa on saanut ylleen kesän EM-kisojamuistuttavan pakkauksen. Kannustetaan yhdessä miesten maajoukkueen ensiesiintymistä kisoissa!

Vaasan Ruispalat 660 g 12 kpl täysjyväruisleipä - kuva

Vaasan Ruispalat 660 g 12 kpl täysjyväruisleipä

Katso lisää ›

Koff 4,6% 0,33l tlk 8-pack - kuva

Koff 4,6% 0,33l tlk 8-pack

Katso lisää ›

Koff Gin Long Drink 5,5% 0,33l 6-pack - kuva

Koff Gin Long Drink 5,5% 0,33l 6-pack

Katso lisää ›

Rexona Girl 50 ml Tropical Power roll on - kuva

Rexona Girl 50 ml Tropical Power roll on

Katso lisää ›

Rexona 50 ml Cobalt roll on - kuva

Rexona 50 ml Cobalt roll on

Katso lisää ›

Coca-Cola 0,5l - kuva

Coca-Cola 0,5l

Katso lisää ›

Coca-Cola Zero 0,5l - kuva

Coca-Cola Zero 0,5l

Katso lisää ›

Jalkapallohuumassa nostamme esille yhdessä tekemistä, yrittämistä ja kannustamisen voimaa. Jalkapallokentiltä tuttujen tähtien kertomat tarinat jakavat kannustamisen voimaa -sitä, että jokainen tarvitsee välillä apua ja kannustusta. #kannustamisenvoima

K-ryhmä on Suomen Palloliiton pääyhteistyökumppani sekä maajoukkuetasolla että juniorityössä vuoden 2021 alusta vuoden 2024 loppuun. Palloliitto on harrastajamäärältään Suomen suurin urheilun lajiliitto, jonka noin 1 000 jäsenseurassa on yli 130 000 rekisteröityä pelaajaa. Yhteistyö tukee K-ryhmän vastuullisuustyötä ja periaatetta olla mukana ensisijaisesti tukemassa lapsiperheiden arkeen ja hyvinvointiin liittyviä hankkeita.