3 askelta helppoon ja kevyeen kesämeikkiin

3 askelta helppoon ja kevyeen kesämeikkiin

Päivitetty 24.5.2019

Kesäpäivien kevyt meikki ilahduttaa helppoudellaan. Nyt meikin ei tarvitse peittää, vaan korostaa auringon paisteessa päivettynyttä ihoa. Kevyt pohjustus, siisti silmämeikki ja upeat sävyt huulilla, luomilla ja poskilla luovat kauniin meikin kesään.

1. Kevennä meikkiä, huolehdi pohjustuksesta

Hyvä meikki festareille tai muihin rientoihin syntyy hyvästä pohjustuksesta ja ihosta. Kosteuta ja ravitse ihoa ennen varsinaisen meikin tekoa. Erityisen tärkeää menopäivää edeltävänä iltana voit käyttää esimerkiksi kosteuttavaa naamiota ravitsemaan kasvojesi ihoa.

Varsinainen meikki voi kesällä olla lempeän kevyehkö. Kokeile levittää meikkivoidettasi kosteusvoiteeseen ja näin keventää sitä. Valitse myös sellainen meikkivoide, joka sisältää aurinkosuojan. Lisää puuteria varovasti ja vältä pakkelointia. Ehkä voit jättää puuterin kokonaan poiskin ja antaa ihon hehkua sopivasti.

2. Yksi ihana sävy kirkastaa kasvot

Helppo kesämeikki syntyy, kun valitset kaikkiin värimeikkituotteisiin saman sävyn. Näin sinulla on huulikiilto tai -puna, luomiväri ja poskipuna samaa sävyä. Aurinkopuuteri on monitoimituote, ja sitä voi käyttää myös luomilla.

Persikan sävy sopii kesään ja suomalaisen naisen kesäihoon, se myös korostaa sinisiä ja vihreitä silmiä. Kesäinen monomeikki vaatii enää ripsivärin ja olet valmis!

3. Kestävä silmämeikki vesileikkeihin

Silmämeikin pysyvyys on haaste kesäsateissa ja -vesissä. Satsaa hyvään vedenkestävään ripsiväriin. Jos haluat repäistä, jätä mustat ja ruskeat sävyt silmämeikistä, ja ilottele väreillä myös luomilla!

Kesällä kulmakarvat voi helposti jättää luonnollisen tuuheiksi. Jos haluat lisätä tuuheutta, piirrä kulmakynällä omien kulmakarvojesi väliin viivoja. Harjaa lopuksi kulmat värillisellä kulmien muotoilugeelillä.

3 askelta helppoon kevyeen kesameikkiin 680

Tuotteet K-Citymarketin kauneusosastolta: Lumene Color Correcting CC-voide SPF 20, L´Oréal Paris Volume Million Lashes -ripsiväri, MISSHA Pure Source Cell Sheet Mask Lemon, Max Factor Lipfinity Velvet Matte -huuliväri