Aina hyvä hiuspäivä - 9 x nopea arkikampaus töihin

Aina hyvä hiuspäivä - 9 x nopea arkikampaus töihin

Päivitetty 6.11.2019

Näillä vinkeillä teet nopean ja helpon kampauksen kiireisenä arkiaamuna!

Tänä syksynä hiukset saavat joka aamu uuden ilmeen. Koristele kampaus letein ja erilaisin pinnein, klipsein sekä donitsein. Nämä yhdeksän helppoa arkikampausta syntyvät nopeasti.

1. Föönaa hiukset kuohkeaksi

Tänä syksynä föönaus ja huolitellut kampaukset tekevät paluun. Levitä puhtaisiin hiuksiin muotoilutuotetta ja föönaa hiukset kuiviksi. Viimeistele vielä hiuskiinteellä, niin saat arkikampauksen, joka näyttää hyvältä monta päivää.

Katso hiustenkuivaimia

arkikampaus s2019 remingto hiustenkuivain 680x680 Kuva: Remington D5215 hiustenkuivain

2. Anna hiusten kuivua vapaasti

Levitä hoitoaine hiuksiin ja kampaa hiukset varovasti. Huuhtele hoitoaine ja anna hiusten kuivua. Rento arkikampaus on valmis. Voit myös levittää kosteisiin hiuksiin hieman hiusgeeliä. Silloin hiukset kuivuvat märän näköisiksi.

Katso L´Orealin vinkit hiusten päivittäiseen hoitoon

Tutustu suosittuun curly girl -metodiin

3. Vaihda jakauksen paikkaa

Selkeät jakaukset ovat tämän syksyn arkikampausten juju. Kokeile siirtää jakaus reilusti sivulle niin, että osa hiuksista valahtaa silmän päälle. Klassinen keskijakaus on myös trendikäs arkikampaus tänäkin syksynä.

4. Koristele pinneillä ja klipseillä

Arkikampaus muuttuu astetta kiinnostavammaksi, kun koristelet sen pinneillä, klipseillä tai molemmilla. Tänä syksynä hiuksissa saa olla useita hiuskoristeita. Kokeile kahta pinniä sivujakauksen pariksi ohuempaan hiusosioon tai kiinnitä puolet hiuksista taakse hiusklipsillä.

5. Kiinnitä hiusdonitsilla

Hiusdonitsit ovat täällä taas, ja siitä hiukset pitävät. Hiusdonitsi on nimittäin hellävarainen hiuksille, eikä katko niitä. Sido hiukset donitsilla joko poninhännälle tai tee korkea nuttura pään päälle. Siihen ei tarvita taitoa, voit vain kieputtaa hiukset rennosti sykerölle. Donitsi kätkee alleen pienet kauneusvirheet.

6. Sido bandana-huivilla

Sido huivi pannaksi pään ympärille, korista sillä poninhäntä, letitä se mukaan lettiin tai kietaise rusetiksi poninhännän ympärille. Kiehtova arkikampauksesi on minuutissa valmis.

7. Tee muhkea letti

Letti voi nyt olla minkä mallinen tahansa. Kokeile kalanruotoa tai ranskalaista lettiä. Hollantilainen letti letitetään samoin kuin ranskalainen letti, mutta hiusosiot viedään ristiin alakautta.

Jos kuvittelet, että hiuksesi ovat liian ohuet näyttävään lettiin, olet väärässä. Suihkuta hiuksiin ennen letitystä hiuspuuteria, rakennesuihketta tai kuivashampoota. Se antaa tekstuuria. Kun letti on valmis, levitä osioita varovasti sivulle niin paljon kuin uskallat. Saat letistäsi vähintään tuplat muhkeamman.

Katso bloggaajan ohjeet lettikampauksiin

8. Vaihtelua poninhäntään

Kokeile siirtää poninhännän paikka niskaan ja kiinnitä se klipsillä, nauhalla tai huivilla. Matala poninhäntä sopii mainiosti toimistoon, sillä se näyttää aina asialliselta. Kun taas kaipaat nopeaa kasvojenkohotusta tai lisää itsevarmuutta, siirrä poninhäntä mahdollisimman korkealle. Se nostaa piirteitäsi ja näyttää pirteältä.

9. Lisää kiiltoa

Kiiltävät hiukset näyttävät terveiltä ja trendikkäiltä. Saat hiuksesi kiiltämään, kun suoristat tai kiharrat ne ja suihkautat niihin kiiltosuihketta.

Osta shampoot, hoitoaineet ja muut hiustenhoitotuotteet verkkokaupasta

Katso hiustenhoitolaitteita

arkikampaus s2019 680

Tuotteet K-Citymarketista: Rich Pure Luxury -hiussuihke, Pirkka VOL. Volumizing Styling Powder -hiuspuuteri, Schwarzkopf got2b Glued Water Resistant Spiking Glue -hiusgeeli ja Remington D5215 hiustenkuivain.