Aurinkolasikauden 2022 trendit

Aurinkolasikauden 2022 trendit

Tänä keväänä ja kesänä aurinkolasitrendeissä leikitellään väreillä ja kuoseilla!

Aurinkolasit suojaavat UV-säteilyltä ja häikäisyltä, mutta ne ovat myös aurinkoisten päivien näyttävin asuste. Iberon monipuolisesta valikoimasta löytyy laseja niin viimeisimmistä trendeistä innostuville kuin klassisten mallien ystävillekin.

Tänä vuonna aurinkolasien taakse voi kirjaimellisesti piiloutua, sillä jättisuuret telkkarikehykset ovat tehneet paluun. Suurten neliöiden ohella aurinkolasit leikkivät muillakin geometrisillä muodoilla, ja kehykset saavat olla ilmeeltään jopa raskaat ja luoda siten kontrastia kesän kepeisiin asuihin.

Ibero aurinkolasitrendit 2022 kuva1 600x716

Viime vuosilta tutut kissakehykset ovat kasvaneet tänä vuonna kotikissoista savannien suuriksi leijoniksi. Kissamuoto tuo mieleen pehmeyden, mutta kissoihinkin on tuotu graafista leikittelevyyttä terävillä kulmilla. Kujeilevat kissakehykset sopivat hyvin niihin päiviin, jolloin kaipaa hieman ekstrakohotusta, sillä ylöspäin kohoavien kehysten kulmat nostavat ilmettä ja fiilistä hetkessä.

Ibero aurinkolasitrendit 2022 kuva2 680x500 (1)

Klassisempia aurinkolasimallejakaan ei ole unohdettu, sillä perinteiset pilottikehykset ja pyöreät linssit jatkavat vahvasti trendeissä terävien linjojen rinnalla. Pyöreydellä voi pelailla muuttamalla ympyrän kulmikkaaksi tai valitsemalla mustien ja ruskeiden linssien sijaan värikkäät. Maailmaa voi nyt oikeasti katsoa vaaleanpunaisten linssien läpi.

Ibero aurinkolasitrendit kuva3 600x793 (1)