Back to business – L’Oréal Parisin meikkivinkit arjen helpotukseen

Back to business – L’Oréal Parisin meikkivinkit arjen helpotukseen

Päivitetty 25.8.2023

Arkeen paluussa kaipaa tukea luottoripsarilta, joka herättää ripset aamuväsymyksestä ja kestää pitkätkin päivät. Nappaa tästä L’Oréal Paris -tuotevinkit arkiseen meikkipussiin.

Maybelline New York Falsies Surreal Extensions Mascara

Unohda ripsipidennykset, sillä tämä maskara antaa ripsiin hybridikuituteknologian myötä 36 % enemmän pituutta*, jopa 24 tunniksi**. Spiraalinmuotoinen harja peittää ripset tyvestä kärkiin ja tekee levittämisestä nopeaa ja helppoa.

Käyttö: Levitä ylä- ja alaripsiin ja anna kuivua. Lisää halutessasi useita kerroksia, mikäli haluat enemmän pituutta ja tuuheutta.

*Mittaustulos. **Itsearviointi, 146 henkilöä.

Maybelline New York Lash Sensational Sky High Mascara

Tämän maskaran bambu-uutetta ja kuitua sisältävä koostumus tekee ripsistä pitkät, tuuheat ja keveät. Joustava harja ulottuu jokaiseen ripseen, erottelee ne ja antaa pituutta. Tuote on testattu silmälääkärin valvonnassa ja sopii herkille silmille ja piilolinssien käyttäjille.

Käyttö: Levitä ripsien tyvestä kärkeen, anna kuivua ja kerrosta halutun lopputuloksen saavuttamiseen asti.

Maybelline New York The Colossal Curl Bounce Mascara

Runsaasti tuuheutta ja kaarevuutta sekä jopa 24 tuntia* kestävä lopputulos. Tämän maskaran erotteleva harja peittää ripset täysin värillä taivuttaen niitä.

MAY FI BACK IN BUSINESS 2023 08 KCM digiartikkeli 680x350px maskarat

Käyttö: Parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi, levitä ripsien tyvestä kärkeen useita kerroksia, kunnes ripset ovat halutun tuuheita ja kaarevia.

*Kuluttajatutkimus, 105 henkilöä.

Säilytä kesän hehku myös arjessa

Arjen kiireessä et halua joutua lisäämään huulipunaa joka palaverin välissä tai stressaamaan, näkyykö jännityksen aiheuttama puna kasvoillasi. Maybelline New York Superstay-tuotteet ovat arjen pelastajia, sillä ne ovat koostumukseltaan kevyitä, kestäviä ja peittäviä.

Maybelline New York Superstay Vinyl Ink

Nestemäisen, erittäin runsaspigmenttisen huulipunan intensiivinen väri kestää 16 tuntia ja tarjoaa miellyttävää ja tahraamatonta kiiltoa.

Käyttö: Ravista hyvin ennen levitystä, ja aloita levittäminen ylähuulen keskiosasta huulten rajoja seuraten. Levitä lopuksi myös alahuulelle.

Maybelline New York Superstay 24H Skin Tint

Tämä käänteen tekevä meikkivoide antaa iholle raikasta heleyttä peittäen samalla ihon sävyn epätasaisuudet ja punoituksen. Meikkivoide kestää jopa 24 tuntia* ja saa ihon tuntumaan pehmeältä ja kosteutetulta.

Käyttö: Levitä useita tippoja halutun peiton saavuttamiseksi ja häivytä.

*Itsearviointi, 110 henkilöä.

Maybelline New York Superstay 24H Hybrid Powder Foundation

Koe välitön muutos – hehkuva ja pehmeä iho täysin peittävällä meikkipuuterilla. 24 tuntia* kestävä mattapinta on veden- ja hienkestävä eikä tahraa. Tämä tuote ravistaa mielikuvasi raskaista, kuivattavista ja ihohuokosia tukkivista meikkipuutereista, sillä erittäin hienojakoisten puuteripigmenttien ansiosta meikkipuuteri tuntuu kevyeltä ja miellyttävältä iholla.

Käyttö: Leviä kevyesti kasvoille puuterisiveltimellä.

*Itsearviointi, 103 henkilöä.

MAY FI BACK IN BUSINESS 2023 08 KCM digiartikkeli 680x350px others