Kauneus
Näin käytät kuivashampoota – lue 5 täsmävinkkiä!

Näin käytät kuivashampoota – lue 5 täsmävinkkiä!

Batiste-kuivashampoo on todellinen kiireisten aamujen ja huonojen hiuspäivien pelastaja, joka saa hiukset tuntumaan puhtaammilta ja runsaammilta käden käänteessä.

Kuivashampoo raikastaa hiukset aamuina, kun tukkaa ei ennätä pestä. Se myös tuuheuttaa ja helpottaa hiusten muotoilua. Batisten täsmävinkeillä teet kuivashampoon käytöstä entistä tehokkaampaa.

batiste nain kaytat kuivashampoota 680x680

1. Ravista

Muista ravistaa pulloa joka kerta. Tämä vaihe on erittäin tärkeä. Reipas ravistaminen saa pullon sisällä olevat tehoaineet sekoittumaan kunnolla, parantaa kuivashampoon tehokkuutta ja vähentää valkoisen tuotejäämän näkymistä hiuksissa.

2. Suihkuta osio osiolta

Suihkauta kuivashampoota hiusten tyveen osioissa noin 30 cm etäisyydeltä. Näin saat kuivashampoota tasaisesti kaikkialle. Jos suihkutat kuivashampoota liian läheltä, se jää vain hiuspohjaan, eikä raikasta tai tuuheuta riittävästi.

3. Hiero tai harjaa

Anna kuivashampoon vaikuttaa hetken ja imeä rasvaisuutta hiuksista. Sen jälkeen hiero hiuspohjaa sormin tai harjaa hiukset läpi. Hiuspohjan hierominen tai harjaaminen kuivashampoon suihkutuksen jälkeen aktivoi kuivashampoon sisältämän tärkkelyksen ja häivyttää valkoista jäämää hiuksissa.

4. Tehosta tupeerausta

Kuivashampoon lisääminen hiukseen ennen tupeerausta helpottaa etenkin liukkaan tukan käsittelyä. Niksi toimii hyvin myös klipsipidennysten kiinnitykseen.

5. Lisää kuivashampoota illalla

Jos haluat, että hiukset ovat aamulla raikkaan ja runsaan tuntuiset, suihkuta kuivashampoota hiuksiin ennen nukkumaanmenoa. Kuivashampoo tekee taikojaan kun nukut ja imee yön aikana hiuksiin kertyvää rasvaisuutta.