Uusi rakennepaikkaava Biozell Bioplex -hiustenhoitosarja vahvistaa vaurioituneita hiuksia

Uusi rakennepaikkaava Biozell Bioplex -hiustenhoitosarja vahvistaa vaurioituneita hiuksia

Uusi kotimainen Bioplex-hiustenhoitosarja rakennepaikkaa hiusta sisältäpäin sekä vahvistaa, kosteuttaa ja ravitsee hiuksia tuoden kiiltoa ja elinvoimaa.

Kenelläpä meistä ei olisi toiveena vahvemmat, kiiltävät ja elinvoimaiset hiukset? KCM-nettiartikkeli 680px Bioplex 1

Lopputuloksena jopa 3 kertaa vahvemmat hiukset

Biozell Bioplex on kotimainen, rakennepaikkaava hoitokonsepti, johon kuuluu shampoo, hoitoaine ja hiusnaamio. Tieteellisesti tutkitun ja ainutlaatuisen koostumuksen ansiosta Bioplex-tuotteet vahvistavat ja rakennepaikkaavat hiusta sisältäpäin ja luovat uuden rakenteen hiukseen estämään hiusten vahingoittumista. Lopputuloksena jopa 3 kertaa vahvemmat hiukset. KCM-nettiartikkeli 680px Bioplex 2

Milloin hiukset ovat rakennepaikkauksen tarpeessa?

Vaurioituneet hiukset ovat hauraat ja katkeavat helposti kammattaessa. Hiukset ovat rakennepaikkauksen tarpeessa etenkin silloin, kun aiemmin sileät hiukset pörrööntyvät, takkuuntuvat ja katkeilevat helposti.

KCM-nettiartikkeli 680px Bioplex 3

Mitä hiusten rakennepaikkaus tarkoittaa?

Rakennepaikkaus korjaa hiuksessa olevia sidoksia ja tekee siten hiuksesta vahvemman. Vaurioituneen hiuksen suomut ovat avoinna - hius menettää kosteutta ja kiiltoa sekä tuntuu karhealta. Rakennepaikkaavat tuotteet silottavat myös hiuksen pinnan tehden hiuksen jälleen vettä hylkiväksi. Tällöin hius pysyy vahvana ja sen luontainen kosteus säilyy.

KCM-nettiartikkeli 680px Bioplex 4

Bioplex-sarja on vegaaninen, silikoniton ja sisältää 96 % luonnon raaka-aineita. Valmistettu Suomessa. Tuotteet saatavilla K-Citymarketeista ja verkkokaupasta myös kotiovelle toimitettuna.

Kaipaako hiuksesi lisää väriä ja intensiivisyyttä?

Tutustu Biozell Color Marsk -sävytteisiin täällä.