Bloggaajan valinnat: Anna Saivosalmen suosikkituotteet kynsille ja käsille

Bloggaajan valinnat: Anna Saivosalmen suosikkituotteet kynsille ja käsille

Julkaistu 12.4.2019

Suosittu bloggaaja Anna Saivosalmi halusi laittaa kynnet kuntoon kevättä ja kesää varten. Tutustu Annan suosikkituotteisiin K-Citymarketin kynsien hoidon valikoimasta.

Kuka on Anna Saivosalmi?

Nelikymppinen perheenäiti, bloggaaja, personal trainer, kirjailija, Keventäjät -valmentaja ja opettaja Anna kirjoittaa liikunta- ja ravintoaiheiden lisäksi myös perheen arjesta, äitiydestä ja työstä. Erityisen suosittuja ovat Annan kotitreenit, jotka inspiroivat liikkumaan, ja joista on julkaistu kirja. Tutustu Annan blogiin täällä.

4 x Annan luottotuote kynsien hyvinvointiin

Kevään tullen kädet huutavat hoitavia öljyjä, kosteutta ja kauniita värejä kynsiin. Kauniit kädet ovat hoidetut, mutta talven jälkeen tämä vaatii hieman enemmän vaivaa. Kotona voi tehdä onneksi pikamanikyyrin ja huoltaa kuivat kynsinauhat öljyllä.

Minulla on kolme värisuosikkia kynsiin. Nudelakkaus on tyylikäs ja siisti arkena, kesää kohden taas kallistun aina kohti punaisia kynsiä. Kevät kutsuu myös hulluttelemaan kasarivaikutteisilla pastellisävyillä.

Mavala Dash & Splash -kynsilakkakokoelman Versatile Red on täydellisen flirttailevan punainen. Ei liian tumma, vaan aavistus korallia, juuri kevääseen ja kesään sopiva freshi ja kiinnostava sävy.

Mavala Dash & Splash -kynsilakan sävy Naive Mint on suorastaan herkullinen. Mintunvihreään jäätelöön häivähtävä lakkasävy vie ajatukset ihanasti 80-luvulle vuoden 2019 tyylillä.

Depend kynsilakat, sävyt 451, 461, 508, 577 Rakastan tällä hetkellä nuden eri sävyjä. Nämä Dependin lakat tekevät kynsistä kauniin luonnolliset, kiiltävät ja siistit.

Depend -ympäristömerkitty kynsilakan poistoaine Se vihreä! Hellävarainen käsille ja kynsille, mutta poistaa lakan moitteettomasti. Ei sisällä asetonia, ja öljyinen koostumus hellii käsiä ja kynsiä. Ympäristölle ystävällisempi ja tuoksultaan mieto, siksi suosikkini.

Elegant Touch Natural French 126 –irtokynnet Ranskalaisen manikyyrin tekeminen vaatii aikaa, mutta lookki on helppo toteuttaa irtokynsillä esimerkiksi juhlia varten. Kaunis lopputulos!

suosikkituotteet saivosalmi 680

3 × Annan luottotuote

Nivea Dry Fresh Deo Roll-on -antiperspirantti on tositilanteissa testattu. Se pitää kainalot kuivina ja raikkaina kuumottavimmissakin tilanteissa. Pitkäkestoinen ja raikas tuoksu. Luottotuotteeni päivittäin.

L’Oreal Ultra Precision by Superliner -nestemäinen silmänrajauskynä, suosikkivärini ruskea. Tämä nestemäinen silmänrajauskynä on kulkenut mukanani vuodesta toiseen. Vaivaton ja helppo käyttää. Yläluomen rajauksilla saa kasvoille ja silmiin huolitellun ilmeen ja virkeän katseen vähän väsyneempänäkin aamuna.

Biozell Professional Volymizing Dry Shampoo -kuivashampoo on edullinen ja hyvä kuivashampoo, joka jättää hiukset ilmaviksi ja raikkaiksi.

luottotuotteet saivosalmi 680