Kauneus
Näin vaalennat hiukset itse kotona

Näin vaalennat hiukset itse kotona

Aitajuoksija Lotta Harala vaalensi hiuksensa kotona. Katso videolta Lotan ja kampaajan ohjeet vaalennuksen onnistumiseen.

Poikkeusolot ovat rajoittaneet sosiaalisia kontaktejamme, ja moni venyttää myös kampaajalle menoa. Kenenkään ei kuitenkaan tarvitse kärvistellä tyvikasvun kanssa, koska hiukset voi vaalentaa helposti ja edullisesti myös kotona.

SM-voittaja, aitajuoksija, Lotta Harala, 27, on luonnostaan vaaleahiuksinen, mutta on kirkastanut omaa sävyään teini-iästä alkaen joko raidoilla tai vaalennuksella. Kaunis ja luonnollinen lopputulos on onnistunut myös kotioloissa.

Lotta kaipasi itselleen uudenlaista ilmettä kevääseen ja teki hiuksiinsa koko pään vaalennuksen. Lotta onnistui viileän vaaleassa lopputuloksessaan kampaaja Miika Kemppaisen vinkeillä. Katso Miikan vinkit videolta alta tai täältä.

Lotta ennen jalkeen 383x680

Seuraavalla käsittelykerralla Lotta voi halutessaan siirtyä taas raidoitukseen. Näin hiusten yleisilme on selkeästi vaaleampi, mutta tyvikasvu ei erotu niin selkeästi. Vaalennuksen jälkeen viileää sävyä kannattaa ylläpitää hopeashampoolla ja käyttää myös hoitavia naamioita kerran kaksi viikossa.