K-Ruoka-sovellus uudistuu! Lue lisää täältä.
Colgate Max White Ultimate - ultimaattista valkaisutehoa

Colgate Max White Ultimate - ultimaattista valkaisutehoa

Colgate Max White Ultimate -hammastahnan uusi mullistava valkaisuteknologia vaalentaa hampaiden värjäytymiä jopa 15 vuoden ajalta.*

Hanki häikäisevä valkoinen hymy uudella Colgate Max White Ultimate -hammastahnalla. Kyseessä on Colgaten kaikista tehokkain valkaiseva koostumus ja sen vaikuttavana ainesosana on sama valkaiseva ainesosa, jota hammaslääkärit käyttävät hampaiden valkaisuun. Tämän ansiosta Colgate Max White Ultimate -hammastahna värikorjaa hammaskiillettä ja vaalentaa jopa 15 vuoden takaisia värjäytymiä.*

Colgate Max White Ultimate -hammastahnan hankaamaton valkaisuteknologia on hellävarainen hampaiden kiilteelle. Ainutlaatuinen ainesosien yhdistelmä** luo tehokkaan valkaisutehon ja vaalentaa ruoan, kahvin, viinin ja tupakan aiheuttamia värjäytymiä kiilteen alta hammasluusta. Tuote on täysin turvallinen käyttää kotioloissa normaalisti kahdesti päivässä. Erinomaisen valkaisutehon lisäksi tuote sisältää hammaslääkärien suositteleman 1450 ppm fluoria, ja auttaa näin vahvistamaan kiillettä.

Miksi hammas kadottaa valkoisuutensa?

Hammas kadottaa valkoisuuttansa useista eri syistä. Hampaiden värjäytyminen voidaan karkeasti jakaa hampaan pinnalla oleviin värjäytymiin ja syvemmällä hammasluussa oleviin värjäytymiin.

Pinnan värjäytymät

Ruoasta, juomasta ja plakista jää hampaan pinnalle hiukkasia, jotka peittävät alla olevaa valkoista kiillettä. Nämä värjäytymät saavat hampaan pinnan valkoisuuden vähentymään.

Syvemmät värjäytymät

Hampaan pinnalla oleva hammaskiille päästää läpi ainesosia ruoasta, juomasta ja tupakasta, jotka sitoutuvat kiilteen alla olevaan hammasluuhun aiheuttaen hammasluun ja siten myös hampaiden värjääntymistä.

Hampaiden kiillekerros kuluu ja ohenee vanhetessamme ja usein kellastunut hammasluu tulee enemmän näkyviin. Ohuempi kiillekerros johtaa siis entistä värjäytyneisempiin hampaisiin, minkä vuoksi hampaat kellastuvat vanhetessamme.

Colgate Max White Ultimate -hammastahna auttaa siis valkaisemaan sekä hammaskiillettä, että sen alla olevaa hammasluuta ja vaalentaa pinnan värjäytymiä, mutta myös syvempiä värjäytymiä jopa 15 vuoden ajalta*.

Uusi Colgate Max White Ultimate nyt kaupoissa – Kokeile ja koe ultimaattinen valkaisuteho!

colgate max white ultimate 680x680

(* 4 viikon kliininen tutkimus 76 osallistujalla, joilla oli hampaissa ruoan ja juoman (kuten kahvi ja viini) aiheuttamia värjäytymiä.)

(** Yhdistelmä vetyperoksidia, triasetiinia ja entsyymejä)

Osta Colgate Max White Ultimate K-ruokakaupasta