Kauneus
Luovuimme 1.8. Internet Explorer -selaimen tuesta. Parhaan käyttökokemuksen saamiseksi suosittelemme vaihtamaan johonkin seuraavista Mozilla Firefox, Safari, Google Chrome tai Microsoft Edge.
Webinaari: Nuoren itsetunnon tukeminen

Webinaari: Nuoren itsetunnon tukeminen

Miten voin vanhempana auttaa tytärtäni myönteisen kehonkuvan ja hyvän itsetunnon rakentumisessa? Osallistu webinaariin ja katso vinkit!

Vanhempana olet suuri vaikuttaja siinä, millainen itsetunto tyttärellesi kehittyy. Tiesitkö, että tuet nuorta parhaiten omien tekojesi ja puheidesi kautta? Dove Self-Esteem Project ja K-ryhmä tarjoavat vanhemmille ilmaisen live-webinaarin tiistaina 17.9. klo 18-18.30. Tervetuloa mukaan kuulemaan lisää tyttöjen itsetunnon ja kehonkuvan kehittymisestä sekä saamaan käytännön vinkkejä nuoren itsetunnon vahvistamiseen ja tukemiseen.

Osallistu tapahtumaan 17.9. klo 18.00 alla olevasta linkistä:

Siirry webinaariin tästä >>

Kouluttajana webinaarissa toimii nuorten mielenterveyteen keskittynyt ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti, valmentaja ja kahden nuoren tytön äiti Tarja Hintikka. Jaamme webinaarissa myös tuloksia Demin ja Dove Self-Esteem Projectin suuresta itsetuntokyselystä suomalaisille tytöille (toukokuu 2019, N=2000).

Ei ennakkoilmoittautumista. Live-webinaari aukeaa suoraan nettiselaimessa. Webinaarin kesto on noin 30 min.

Webinaarin ohjelma

  • Aloitus ja Dove Self-Esteem Projectin toiminnan esittely
  • Tuloksia Dove Self-Esteem Projectin ja Demin suuresta itsetuntokyselystä suomalaisille nuorille
  • Nuoren itsetunto ja kehonkuva sekä vanhempien merkitys kasvattajina: Käytännön vinkkejä vanhemmille nuorten itsetunnon vahvistamiseen ja tukemiseen. Kouluttajana ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti ja valmentaja Tarja Hintikka.
  • Aikaa muutamalle yleisökysymykselle

Dove Self-Esteem Projectin tavoitteena on auttaa nuoria vahvistamaan itsetuntoaan ja positiivista kehonkuvaa, jotta he voisivat saavuttaa täyden potentiaalinsa ja nauttia itsevarmoina elämästä. Dove tukee nuorten itsetunnon rakentumista Tyttöjen Talon kanssa järjestettävien Aidosti Minä -työpajojen sekä kasvatustieteiden ammattilaisten ja psykologien kanssa tehtyjen itsetunto-oppaiden kautta.

Voit ladata vanhempien oppaan ilmaiseksi täältä