Inspired by Her – Cosmos-sertifioidut Eco by Herbina Ruusuvesi-tuotteet osana omaa ja luonnon kokonaisvaltaista hyvinvointia

Inspired by Her – Cosmos-sertifioidut Eco by Herbina Ruusuvesi-tuotteet osana omaa ja luonnon kokonaisvaltaista hyvinvointia

Julkaistu 16.11.2021

Herbinalla on vahvat juuret luonnossa ja se on näkynyt tuotteissa jo 40 vuoden ajan: luonto on aina ollut Herbinan suurin inspiraatio, ja tuotteet saavat voimansa luonnon raaka-aineista.

Herbina luo tuotteita osaksi ihmisten kokonaisvaltaista hyvinvointia, samalla kunnioittaen luontoa ja huomioiden sen hyvinvoinnin.

Nyt Herbina tuo markkinoille ensimmäiset Cosmos-sertifioidut luonnonkosmetiikan hiustenhoitotuotteensa, Eco by Herbina Ruusuvesi shampoon ja hoitoaineen. Uutuudet hellivät kuivia ja käsiteltyjä hiuksia: ne kosteuttavat ja vahvistavat hiuksia ja antavat niille luonnollista kiiltoa ja hoitoa. Pehmeästi vaahtoava shampoo pesee hiukset hellävaraisesti, ja kosteuttavaa glyserolia ja vahvistavia kasviproteiineja sisältävä hoitoaine täydentää hoitokokemuksen.

Ecocert Cosmos Natural -sertifioidut tuotteet sisältävät 99 % luonnollisia raaka-aineita, ja ovat biohajoavia ja vegaanisia. Tuotteet ovat kehitetty Helsingissä ja valmistetaan Heinävedellä. Pullot ovat tehty 100 % kierrätysmuovista.

Inspired by Her

Inspired by Her on Herbinan ohjenuora tuotteiden luomisessa heille, jotka haluavat valjastaa luonnollisen kauneutensa ja suojella luontoäitiä. Herbina haluaa inspiroida tekemään itselle ja luonnolle hyviä valintoja.

Her

We are inspired by her endless beauty,

her bold colors, her power.

That’s why we protect her.

Herbina – inspired by Her.