Uusi L’Oréal Paris Elvital Extraordinary Oil Coconut -hiustenhoitosarja

Uusi L’Oréal Paris Elvital Extraordinary Oil Coconut -hiustenhoitosarja

Intensiivisesti hoidettujen hiusten salaisuus – hiuksia latistamatta

Hoidetut, kevyen tuntuiset ja eloisat hiukset

L’Oreal Paris Elvital Extraordinary Oil Coconut on uusi hiustenhoitosarja normaaleille hiuksille ja saatavilla nyt K-Citymarketeista! Tuotesarja sisältää erittäin hienoa kookosöljyä, joka ravitsee hiuksia niitä latistamatta ja tekee niistä ilmavat ja silkkisen pehmeät. Tuotteet antavat hiuksille hennon kookoksen tuoksun.

Shampoo ja hoitoaine

Hiukset voivat tuntua heikoilta, karheilta ja mattapintaisilta, jolloin niitä tulee ravita tyvestä latvoihin. Elvital Extraordinary Oil Coconut-sarjan ravitsevat shampoo ja hoitoaine normaaleille hiuksille ovat koostumukseltaan kevyitä ja ne lisäävät upeaa kiiltoa ilman latistavaa vaikutusta.

LOP ELVITAL COCONUT KCM 680x480px 3

Intensiivisesti hoitava hiusnaamio

Monikäyttöistä hiusnaamiota voit käyttää hoitoaineen sijasta intensiivisenä hoitona kuivien hiusten latvoihin tuomaan sileyttä. Voit käyttää naamiota monella eri tavalla:

  • Intensiivisenä tehohoitona ennen shampoopesua: Levitä kuiviin hiuksiin. Anna vaikuttaa 5 minuuttia ravitaksesi hiuksia välittömästi tai yön yli ravitaksesi intensiivisemmin.
  • Suihkussa hoitoaineena: Levitä hiuksiin shampoopesun jälkeen ja anna vaikuttaa hetki. Huuhtele.
  • Hiusnaamiona: Levitä hiuksiin shampoopesun jälkeen. Anna vaikuttaa 2-3 minuuttia ja huuhtele.
  • Leave-in-käsittelynä: Levitä pieni määrä naamiota kuiviin hiuksiin ja anna kuivaa. Saat helposti muotoiltavat hiukset.

LOP ELVITAL COCONUT KCM 680x480px 4

Tutustu uutuuksiin omassa K-Citymarketissasi!