E.Mi Lac - kestävä geelilakkaus ilman erikoisvaloa

E.Mi Lac - kestävä geelilakkaus ilman erikoisvaloa

Julkaistu 23.7.2020

E.Mi Lac on laadukas geelikynsilakka, joka mahdollistaa jopa 10 päivää kestävän kiiltävän lakkapinnan upeilla E.Mi Lac -lakkaväreillä ilman erikoisvaloa! E.Mi Lac -tuotteet yksinoikeudella K-Citymarketista.

Kaksivaiheiseen geelilakkaukseen tarvitset vain värilakan ja päällyslakan. Yhdistelmä kovettuu automaattisesti luonnonvalossa. Lopputuloksena saat kauniit ja ylelliset kiiltävät kynnet. Geelilakan saat poistettua tavallisella kynsilakanpoistoaineella. Huonokuntoisten kynsien kanssa suosittelemme käytettävän E.Mi Lac -aluslakkaa.

emilac varilakka kuvitus

Näin käytät E.Mi Lac -kynsilakkoja

Levitä kynsille kaksi kerrosta värillistä lakkaa luonnonvalossa. Anna kuivua 3 minuuttia ja levitä päälle yksi kerros E.Mi Lac Top Coat -päällyslakkaa. Huonokuntoisten kynsien kanssa suosittelemme käytettävän Ultra Strong Base Coat -aluslakkaa. Ultra Strong Base Coat on äärimmäisen kestävä aluslakka, joka hoitaa kynsiäsi ja jonka avulla teet täydellisen lakkauksen! Aluslakka suojaa kynttä ja auttaa lakkaa pysymään kauniina.

emilac basecoat kuvitus

Ultra Strong Top Coat Gel Effect on huippukiiltävä päällyslakka, joka pidentää lakkauksen kestoa. Päällyslakan geelimäinen kiilto suojaa lakkausta kulumilta ja nopeuttaa lakkauksen kuivumista, eikä sen käyttö edellytä UV-lamppua.

emilac topcoat kuvitus

Hellävarainen E.Mi-kynsilakanpoistoaine poistaa kynsilakan tehokkaasti ja tuo esiin kynsien luonnollisen, vaalean värin. Pullon pumppumekanismi annostelee vanulapulle sopivan määrän ainetta ilman roiskeita ja turhaa kääntelyä. Kosteuttava kynsilakanpoistoaine, joka on ihanteellinen kuiville, katkeileville ja lohkeileville kynsille.

E.Mi Lac -tuotteet ovat saatavilla valikoiduista K-Citymarketeista.