Kauneus
G Beauty - magneettinen eyeliner ja magneettiripset

G Beauty - magneettinen eyeliner ja magneettiripset

Allergiaystävälliset magneettiripset sekä eyeliner sopivat kaikille. Tutustu suosittuihin G Beauty Labin tuotteisiin ja löydä itsellesi sopivat helppokäyttöiset ripset arkeen ja juhlaan.

G Beauty Lashes Magnetic Eyeliner

G Beauty Lashes Eyeliner tekee magneettiripsien kiinnittämisestä maailman helpointa. Tämä allergiaystävällinen ja vedenkestävä eyeliner kiinnittää G Beauty Lashes magneettiripset ilman liimaa ja ripset pysyvät tiukasti kiinni koko päivän. Magneettista eyelineriä käytetään tavallisen eyelinerin tapaan ripsien yläpuolelle kaksi kerrosta. Kerrosten välillä tuotteen annetaan kuivahtaa. Ennen magneettiripsien asennusta paikoilleen eyelinerin tulee olla täysin kuivunut.

GBL Magnetic eyeliner

G Beauty Lashes Magnetic Eyeliner kiinnitysohje

Valmistele meikki ja levitä magneettinen eyeliner viimeisenä. Ravista tuotetta huolellisesti aina ennen käyttöä. Magneettinen eyeliner levitetään tavallisen eyelinerin tapaan, kuitenkin kaksi kerrosta. Kerrosten välillä tuotteen annetaan kuivahtaa 30 sekuntia. Toisen kerroksen jälkeen eyelinerin on hyvä antaa kuivua vähintään yhden minuutin ajan.

Asettele kokopitkä magneettiripsinauha täysin kuivuneen magneettisen eyelinerin päälle, aloittaen sisänurkasta. Kun ripset ovat oikeassa kohdassa, paina niitä kevyesti, jotta ne asettuvat paikoilleen. Mikäli joudut irroittamaan ripsinauhan eyelineristä eikä se enää kiinnity, lisää magneettista eyelineriä ja toista tapahtuma eyelinerin kuivuttua. Alaosan magneetteja ei tarvita, magneettiripset kestävät pelkästään magneettisen eyelinerin avulla, Mikäli haluat katseeseen intensiivisyyttä, voi alapuolen ripsimagneetit myös kiinnittää.

Huom! Magneettiripset eivät tartu kostean eyelinerin päälle. Käytä magneettisen eyelinerin poistamiseen vedenkestävää silmänmeikinpuhdistusainetta.

G Beauty magneettiripset

Turvalliset magneettiripset ovat mainio vaihtoehto liimalla kiinnitettäville irtoripsille. Magneettiripsiä voi käyttää päivittäin ja ne sopivat myös herkkäsilmäisille tai ripsiliimalle herkistyneille.

G Beauty Lashes -magneettiripset koostuvat kahdesta kappaleesta, yläripsinauhasta ja alaripsinauhasta. Ripsinauhoissa on mallista ja nauhan pituudesta riippuen yhdestä kolmeen magneettia, joilla ripset kiinnitetään omien ripsien ylä- ja alapuolelle. Magneettiripsien kanssa suositellaan ripsivärin käyttöä, jotta ne saavat paremman tarttumispinnan ja sulautuvat paremmin omien ripsien sekaan.

G Beauty Lashes -magneettiripset suunnitellaan Suomessa ja ne ovat

  • käsintehdyt
  • vegaaniset
  • uudelleenkäytettävät
  • eläinkokeettomat
  • allergiaystävälliset
  • nikkelittömät
  • valmistettu synteettisestä silkkisestä kuidusta

G Beauty Lashes -magneettiripset saat valikoiduista K-Citymarketeista. Ripsiä on saatavana neljää eri mallia - tutustu niihin alla.

G Beauty Lashes Natural

Natural-ripset ovat yksimagneettiset, erittäin kevyet ja hyvin luonnollisen näköiset. Ne lisäävät tehokkaasti omien ripsien pituutta ja volyymia tuntumatta kuitenkaan tekoripsiltä. Natural-ripset on tarkoitettu korostamaan silmän ulkonurkkaa, ja siksi ne on mahdollista leikata täydellisesti omiin silmiin sopiviksi.

Natural-ripset ovat klassisen kauniit ja sopivat täydellisesti sekä päivä- että iltakäyttöön.

g beauty lashes natural 680

G Beauty Lashes Iconic

Iconic-ripset ovat kaksimagneettiset, ja ne on suunniteltu antamaan lisäpituutta ja huoliteltua tuuheutta. Nämä puolen silmän ripset voidaan kiinnittää käden käänteessä ylä- ja alanauhan avulla. Taipuisan nauhansa ansiosta Iconic-ripset muokkautuvat helposti kaikkiin silmiin sopiviksi.

Iconic-ripset ovat täydelliset sekä päivä- että iltakäyttöön.

g beauty lashes iconic 680

G Beauty Lashes Chinchilly

Chincilly-ripset ovat kolmemagneettiset koko silmän ripset. Ne voidaan kiinnittää kahdella eri tavalla, mikä mahdollistaa kaksi erilaista tyyliä yksillä ja samoilla ripsillä.

Käyttämällä kolmea pientä ripsitupsua saadaan aikaan luonnollinen vaikutelma. Paksu koko silmän pituinen alaripsinauha puolestaan takaa intensiivisemmän ja täyteläisemmän lopputuloksen. Erittäin helppo, nopea ja miellyttävä tapa päivittää omaa lookia fiiliksen ja tilaisuuden mukaan muuta meikkiä sotkematta.

g beauty lashes chinchilly 680

G Beauty Lashes Divine

Divine-ripset ovat kolmemagneettiset koko silmän ripset. Ne voidaan kiinnittää kahdella eri tavalla, mikä mahdollistaa kaksi juhlavaa, silmiä maksimaalisesti korostavaa lookia yksillä ja samoilla ripsillä. Kolme pientä ripsitupsua tuuheuttavat ja luovat elegantin vaikutelman. Koko silmän mittaisia alaripsinauhoja käyttämällä lopputuloksena on erittäin intensiivinen ja täyteläinen tyyli. Divine-ripset on helppo napsauttaa paikalleen ja ne mukautuvat täydellisesti silmän muodon mukaan.

g beauty lashes divine 680

G Beauty Lashes -magneettiripsien käyttö

Magneettiripset on helppo kiinnittää ja irrottaa. Tee näin:

  1. Vie ripsinauha yläripsien tyveen
  2. Vie alaripsinauha tai -tupsut varovasti yläripsiesi tyveen
  3. Anna magneettien napsahtaa kiinni toisiinsa

Katso videotutoriaalit miten kiinnität magneettisen eyelinerin sekä magneettiripset