Kauneus
G Beauty Lashes -magneettiripset

G Beauty Lashes -magneettiripset

Allergiaystävälliset magneettiripset sopivat kaikille. Tutustu suosittuihin G Beauty Labin magneettiripsiin ja löydä itsellesi sopivat helppokäyttöiset ripset arkeen ja juhlaan.

Turvalliset magneettiripset ovat mainio vaihtoehto liimalla kiinnitettäville irtoripsille. Magneettiripsiä voi käyttää päivittäin ja ne sopivat myös herkkäsilmäisille tai ripsiliimalle herkistyneille.

G Beauty Lashes -magneettiripset koostuvat kahdesta kappaleesta, yläripsinauhasta ja alaripsinauhasta. Ripsinauhoissa on mallista ja nauhan pituudesta riippuen yhdestä kolmeen magneettia, joilla ripset kiinnitetään omien ripsien ylä- ja alapuolelle. Magneettiripsien kanssa suositellaan ripsivärin käyttöä, jotta ne saavat paremman tarttumispinnan ja sulautuvat paremmin omien ripsien sekaan.

G Beauty Lashes -magneettiripset suunnitellaan Suomessa ja ne ovat

  • käsintehdyt
  • vegaaniset
  • uudelleenkäytettävät
  • eläinkokeettomat
  • allergiaystävälliset
  • nikkelittömät
  • valmistettu synteettisestä silkkisestä kuidusta

G Beauty Lashes -magneettiripset saat valikoiduista K-Citymarketeista. Ripsiä on saatavana neljää eri mallia - tutustu niihin alla.

G Beauty Lashes Natural

Natural-ripset ovat yksimagneettiset, erittäin kevyet ja hyvin luonnollisen näköiset. Ne lisäävät tehokkaasti omien ripsien pituutta ja volyymia tuntumatta kuitenkaan tekoripsiltä. Natural-ripset on tarkoitettu korostamaan silmän ulkonurkkaa, ja siksi ne on mahdollista leikata täydellisesti omiin silmiin sopiviksi.

Natural-ripset ovat klassisen kauniit ja sopivat täydellisesti sekä päivä- että iltakäyttöön.

g beauty lashes natural 680

G Beauty Lashes Iconic

Iconic-ripset ovat kaksimagneettiset, ja ne on suunniteltu antamaan lisäpituutta ja huoliteltua tuuheutta. Nämä puolen silmän ripset voidaan kiinnittää käden käänteessä ylä- ja alanauhan avulla. Taipuisan nauhansa ansiosta Iconic-ripset muokkautuvat helposti kaikkiin silmiin sopiviksi.

Iconic-ripset ovat täydelliset sekä päivä- että iltakäyttöön.

g beauty lashes iconic 680

G Beauty Lashes Chinchilly

Chincilly-ripset ovat kolmemagneettiset koko silmän ripset. Ne voidaan kiinnittää kahdella eri tavalla, mikä mahdollistaa kaksi erilaista tyyliä yksillä ja samoilla ripsillä.

Käyttämällä kolmea pientä ripsitupsua saadaan aikaan luonnollinen vaikutelma. Paksu koko silmän pituinen alaripsinauha puolestaan takaa intensiivisemmän ja täyteläisemmän lopputuloksen. Erittäin helppo, nopea ja miellyttävä tapa päivittää omaa lookia fiiliksen ja tilaisuuden mukaan muuta meikkiä sotkematta.

g beauty lashes chinchilly 680

G Beauty Lashes Divine

Divine-ripset ovat kolmemagneettiset koko silmän ripset. Ne voidaan kiinnittää kahdella eri tavalla, mikä mahdollistaa kaksi juhlavaa, silmiä maksimaalisesti korostavaa lookia yksillä ja samoilla ripsillä. Kolme pientä ripsitupsua tuuheuttavat ja luovat elegantin vaikutelman. Koko silmän mittaisia alaripsinauhoja käyttämällä lopputuloksena on erittäin intensiivinen ja täyteläinen tyyli. Divine-ripset on helppo napsauttaa paikalleen ja ne mukautuvat täydellisesti silmän muodon mukaan.

g beauty lashes divine 680

G Beauty Lashes -magneettiripsien käyttö

Magneettiripset on helppo kiinnittää ja irrottaa. Tee näin:

  1. Vie ripsinauha yläripsien tyveen
  2. Vie alaripsinauha tai -tupsut varovasti yläripsiesi tyveen
  3. Anna magneettien napsahtaa kiinni toisiinsa

Katso videotutoriaali miten kiinnität magneettiripset