Näin teet heleän ja luonnollisen meikin helposti

Näin teet heleän ja luonnollisen meikin helposti

Julkaistu 9.4.2020

Tee heleä meikki Ida Jokikunnaksen vinkeillä ja K-Citymarketin kauneusosastolta löytyvillä tuotteilla!

Trendikäs meikkityyli on luonnollinen, ja sopii kaikenikäisille. Ida Jokikunnaksen valitsemilla tuotteilla meikki on helppo tehdä itse. Heleä meikki sopii arkeen ja juhlaan.

Heleän meikin pääosassa on luonnollinen ja hehkuva iho, jossa on kaunis roosan sävy poskilla, huulilla sekä luomilla. Viileä roosa raikastaa ilmettä ja korostaa silmiä. Ryhdikkäät kulmat sekä pieni silmiä tehostava piilorajaus raikastavat väsyneetkin kasvot.

Artikkelin lopusta löydät tutorial-videon jossa Ida opastaa heleän meikin tekoon!

Heleän meikin avaintuotteet

  1. Vedenkestävä nestemäinen rajaustussi sopii myös yläluomen sisärajaukseen. Pidä silmiä hetki auki rajaamisen jälkeen ja anna värin kuivahtaa. Lumene Intense Eye Marker Waterproof vedenkestävä silmänrajaustussi 13,90 €.

  2. Poskipunan samettinen koostumus tekee ihosta raikkaan heleän. Se toimii myös täydellisenä silmämeikin viimeistelijänä. Koostumus ei korosta luomellakaan juonteita, vaan sopii kaikenikäisille. Physicians Formula Murumuru Butter Blush Poskipuna, Rosy Pink 14,90 €.

  3. Intensiivisen musta sävy tuo syvyyttä katseeseen reilusti volyymia ja pituutta ripsiin. Kunnolla tyvestä asti levitetty ripsiväri nostaa katsetta. Muista aina taivuttaa ripset ennen ripsivärin levitystä. Maybelline New York The Falsies Lash Lift vedenkestävä mascara, 14,90 €.

  4. Kevyesti kiiltävä huulipuna antaa luonnollisen lopputuloksen. Kokeile samaa punaa myös poskipunana. L’Oréal Paris Color Riche -huulipuna, 303 Rose Tendre, 10,30 €.

Helea meikki avaintuotteet 680x6802

3 × arkimeikin luottotuote

Huolellisesti tehty meikkipohja saa ihon hehkumaan kauneimmillaan. Meikkisienellä voit levittää myös kosteusvoiteen. Kiinnityssuihkeella meikkisi pysyy raikkaana iltaan asti.

  1. Kosteuttava ja hoitava bb-voide suojaa ihoa auringonsäteiltä (SPF42) ja vaalentaa ihon pigmenttimuutoksia. Voide tuo heleyttä meikkipohjaan ja antaa myös peittävyyttä. Missha Perfect Cover B.B Cream monivaikutteinen BB-voide 6,90 €.

  2. Kiinnitysspray kiinnittää meikin ja pitää sen raikkaana koko päivän. Sopii myös meikin pohjatuotteeksi. Saat kestoa Lumene Blur Longwear Makeup Setting Spray -meikinkiinnityssuihkeella 13,50 €.

  3. Levitä voidemaiset meikkituotteet tasaisesti Pirkka meikkisieni sadepisaralla. Muista kostuttaa meikkisieni aina ennen käyttöä ja puhdistaa se säännöllisesti. 2 kpl/pkt 5,52 €.

Helea meikki luottotuotteet2 680x6802