Herätä ihosi uuteen loistoon

Herätä ihosi uuteen loistoon

Päivitetty 5.11.2019

Tiesitkö, että voit vaikuttaa merkittävällä tavalla siihen, miltä ihosi näyttää? Tutustu uuteen NIVEA Cellular Elasticity Reshape -sarjaan!

Ikääntyminen vaikuttaa kehoomme kokonaisvaltaisesti aina luustosta ihon pintaan saakka. Hipiämme muuttuu jatkuvasti, ja kasvomme kertovat tarinaa eletystä elämästä. Osa muutoksista on vääjäämättömiä, ja esimerkiksi estrogeenin vähenemisen myötä iho menettää kimmoisuuttaan ja ohenee. Se on myös aiempaa kuivempi, kun talirauhasten toiminta heikentyy.

On kuitenkin monia asioita, joihin voit itse vaikuttaa. Elintavat ja auringolta suojautuminen ovat tärkeässä roolissa, mutta ihosi kaipaa myös sille räätälöityä hoivaa. NIVEAn uusi Cellular Elasticity Reshape -sarja on kehitetty ikääntyvän ihon erityistarpeisiin. Iän myötä ihon kyky tuottaa hyaluronihappoa ja elastiinia heikkenee. NIVEAn hoitotuotteet tehostavat niiden tuotantoa jopa 64 prosenttia, jolloin kasvonpiirteet ryhdistyvät ja ryppyisyys vähenee. Sarjaan kuuluu päivä- ja yövoide sekä tehokas seerumi, joka vaalentaa pigmenttiläiskiä ja ehkäisee uusien syntymistä.

Nivea seerumit 680

Päivävoide hoitaa ja suojaa ihoasi

Iho ohenee ikääntyessään, jolloin voiteenkaan ei tarvitse olla paksua. Päivävoiteen kevyt koostumus tuntuu miellyttävältä ja imeytyy ihoon hyvin. Tuotteen sisältämät ainesosat hidastavat ihon vanhenemista, ja korkea suojakerroin vähentää UV-säteiden haitallisia vaikutuksia.

Yövoide tekee työtä nukkuessasi

Iho uudistuu yöllä, jolloin hoitoakin on syytä tehostaa. Tämä yövoide parantaa ihon omaa solutuotantoa ja syväkosteuttaa sitä hyaluronihapolla ja lempeällä sheavoilla. Kun heräät aamulla, ihosi näyttää hehkuvalta ja tuntuu kimmoisalta.

Älyseerumi vaalentaa ja ennaltaehkäisee pigmenttiläiskiä

Ikääntyessä ihoon voi muodostua tummia läiskiä, jotka usein tummenevat kesäisin. Pigmenttiläiskien hoitoon räätälöity seerumi tunnistaa ihossa ne kohdat, joissa melaniinin tuotanto on yliaktiivista. Seerumi vaalentaa läiskiä ja ehkäisee uusien syntymistä. Koostumus myös kiinteyttää ja kosteuttaa kasvojen ja kaulan ihoa.

Nivea Labello 680

Labello antaa hoitavaa väriä huulille

Labellon uudet Crayon–huulivoiteet sisältävät paljon väripigmenttiä ja toimivat huulipunan tavoin. Sarjaan kuuluu neljä värisävyä, orgaanista jojobaöljyä eikä lainkaan mineraaliöljyjä. Väri pysyy pitkään ja on helppo levittää muotoillun pään ansiosta.