Hoida ihosi ihanaksi - löydä sopivat tuotteet

Hoida ihosi ihanaksi - löydä sopivat tuotteet

Päivitetty 13.4.2022

Ihon kauneus on monen tekijän summa. Buustaa sitä ulkoa ja sisältä. Näin voit parantaa ihon kuntoa monipuolisesti oikeanlaisella hoidolla ja sopivilla lisäravinteilla.

Näin ihosi voi hyvin

Mikä kaikki vaikuttaa ihon hyvinvointiin?

Muun muassa ravinto, riittävä vedenjuonti, uni, hormonit, UV-säteily, stressi ja ihonhoito tai sen puute. Kun kaikki on tasapainossa, iho voi hyvin.

Millainen on helppo mutta hyvä ihonhoitorutiini?

Yksinkertaisimmillaan päivittäinen ihonhoito koostuu kolmesta vaiheesta: puhdistus, kosteutus ja aurinkosuojaus. Ihonhoidossa on tärkeintä säännöllisyys ja juuri omalle iholle sopivat tuotteet. Myös herkkää ihoa ja akne- tai ruusufinni-ihoa pitää hoitaa, jotta ongelmat eivät pahene.

Miksi vitamiineja kannattaa suosia kosmetiikassa ja ravinnossa?

Vitamiinit ovat tehokkaita antioksidantteja, jotka suojaavat ihosoluja hapettumiselta eli ennenaikaiselta vanhenemiselta. Lisäksi antioksidantit ehkäisevät pigmenttiläiskiä. Paras tapa varmistaa, että vitamiineja kulkeutuu iholle asti, on sekä sivellä niitä iholle että nauttia niitä sisäisesti.

Mistä lisäravinteista iho, hiukset ja kynnet hyötyvät?

Esimerkiksi kollageenista, C-vitamiinista, biotiinista, sinkistä ja MSM:stä. Jotta lisäravinteista voi saada hyötyä, niitä pitää käyttää säännöllisesti ja useita kuukausia.

KCM0422 kauneuskuvasto ihonhoito 680

  1. Ikääntyvän ihon voide taikoo hehkua heti ja napakoittaa. La Provencale Bio Rosy Cream of Youth Anti-Age Glow 12,72 € (15,90 €).

  2. Tehokas hyaluronihapposeerumi täyteläistää ihoa myös täsmäiskuna: taputtele sitä amorinkaarelle tuomaan pulleutta. Nivea Hyaluron Cellular Filler Serum 16,20 € (23,15 €).

  3. Kevyt silmänympärysseerumi kosteuttaa. Levityskärjen kuulat lievittävät turvotusta. L’Oréal Paris Revitalift Filler Hyaluronic Acid Eye Serum 15,96 € (21,29 €).

  4. Ihonhoitosieni imeyttää seerumin ja voiteen. Ihon painelu sienellä vilkastaa verenkiertoa. Real Techniques Miracle Skin Sponge 9,52 € (11,90 €).

  5. Misellivesi on monipuolinen putsari, jota voi käyttää vanupuikolla myös meikin korjailuun. Narcissa by Urtekram Detox & Glow Micellar Water 7,12 € (8,90 €).

  6. Biohajoavaan puukuiturasiaan pakattu C-vitamiinivoide kirkastaa ihoa. Lumene VALO Kirkastava & silottava kosteusvoide Sulapac 25,90 €.

Sisäistä kauneutta

ladyvita ja kollageeni 680

*Biotiini ja sinkki tukevat hiusten ja kynsien hyvinvointia. Kupari huolehtii hiusten pigmentaatiosta. Ladyvita Hiukset & kynnet -ravintolisä 13,95 €.

Kollageeni auttaa pitämään ihon kimmoisana. Kotimainen Whey’Mo Collagen + Beauty Cocktail Blueberrry Delight -kollageenijuomajauhe 14,95 €.