Hopeahohtoinen silmämeikki on pikkujoulujen katseenvangitsija – katso helpot ohjeet

Hopeahohtoinen silmämeikki on pikkujoulujen katseenvangitsija – katso helpot ohjeet

Päivitetty 11.11.2022

Näyttävä silmämeikki syntyy vain parilla tuotteella. Valonhohtoiseksi meikattu iho ja kirkkaanpunainen huulimeikki täydentävät lookin.

Metallinhohtoinen silmämeikki on nyt huippumuodikas. Sen voi toteuttaa monella tavalla, mutta yksi säväyttävimmistä lookeista syntyy hopeisella silmämeikkikynällä ja luomivärillä. Meikki on todella helppo mutta sitäkin näyttävämpi. Loihdit sen näin:

1. Aloita keskeltä

Pohjusta luomet esimerkiksi luomivärinpohjustajalla tai sipaisulla valokynää. Lisää aavistus puuteria tai vaaleanbeigeä luomiväriä. Piirrä hopeanhohtoisella meikkikynällä rajaus ripsien tyveen ja jatka sitä hieman ulkonurkan yli yläviistoon.

KCM kauneuskuvasto silmameikki vaihe1 680

2. Siirry sisänurkkaan

Tee rajaus silmän sisänurkkaan, jolloin meikkiin syntyy kaunis valopiste. Vahvista väriä tarvittaessa hopeanhohtoisella luomivärillä.

KCM kauneuskuvasto silmameikki vaihe2 680

3. Viimeistele ripsivärillä

Harjaa ripsiin muutama kerros mustaa ripsiväriä. Vinkki! lisää halutessasi musta rajaus yläripsien sisäpuolelle, niin ripset näyttävät entistä tuuheammilta. Nosta yläluomeasi sormella tai pumpulipuikolla ja piirrä rajaus. Jos pelkäät hopeisen värin sotkeentumista, piirrä rajaus tämä heti vaiheen 1 jälkeen.

KCM kauneuskuvasto silmameikki vaihe3 680

Tuotteet hopeiseen silmämeikkiin

Silmämeikin avaintuote on hopeanhohtoinen Gosh Metal Eyes -silmänrajauskynä, sävy Silver Stone. Lookin täydentää IsaDora Single Power -luomivärisävy Silver Chrome. Viimeistele silmämeikki Max Factor 2000 Calorie Waterproof Volume -ripsivärillä.

KCM kauneuskuvasto silmameikki tuotteet 680

Valonhohtoinen pohjameikki ja leiskuvanpunainen huulipuna täydentävät lookin. Tässä meikissä käytetty sävy on Maybelline Superstay Vinyl Ink -huulipuna, sävy Red-Hot. Astetta räväkämpi – ja viileämpi – ilme syntyy, kun valitset huulipunan sävyksi karkkimaisen kirkkaan fuksian.

Jos hopeinen meikki ei sovi asuusi, testaa kultaa ja sen parina vaikkapa luumunpunaista tai muodikkaan ruskeaa huulipunaa.