Humble - ympäristölle ystävällisemmät tuotteet suunhoitoon

Humble - ympäristölle ystävällisemmät tuotteet suunhoitoon

Päivitetty 11.6.2020

Be Humble! Pysäytä muovit! Tutustu Humble Brush -hammasharjoihin ja Humble Co. -suunhoitotuotteisiin.

Tiesitkö, että kulutamme 3.6 miljardia hammasharjaa joka vuosi? On järkyttävää, että suurin osa näistä päätyy meriin ja kaatopaikoille. Voimmeko muuttaa toimintatapojamme ja kulutustamme? Entä jos voisimmekin samalla auttaa maailman vähäosaisia lapsia? Vastaus on kyllä. Ostaessasi Humble-tuotteen tuet samalla apua tarvitsevien lasten hammashoitoprojekteja.

The Humble Co. on ruotsalainen terveys- ja hyvinvointiyritys, joka tarjoaa vastuullisia ja innovatiivisia tuotteita, jotka ovat hyviä sinulle ja ystävällisiä planeetallemme. Yrityksessä toimii voittoa tavoittelematon Humble Smile Säätiö, joka tekee hyväntekeväisyyystyötä 37 eri maassa ympäri maailmaa. Säätiö jakaa lapsille hammasharjoja ja antaa tietoa hampaiden hoidosta.

Vastuullisesti kasvatettua bambua

Humble Brush -bambuhammasharjan varsi on valmistettu 100% biohajoavasta bambusta. Bambu on maailman nopeimmin kasvava kasvi ja se on luonnostaan antibakteerinen materiaali, joten sen viljelyssä ei tarvitse käyttää lannoitteita eikä tuholaismyrkkyjä.

Humble Brush -hammasharjojen varsi on ergonomisesti suunniteltu ja harjakset on tehty korkealaatuisesta DuPont™ 6 -nylonista. Hammasharjan varren voi kompostoida ja harjakset voi poistaa ja hävittää ne talousjätteen mukana.

humble kuvitus1 680x680

Käytä hammaslankaa päivittäin ja anna itsellesi hyvä syy hymyillä

Lankaaminen on olennainen osa päivittäistä hampaiden ja suun hoidon rutiinia. Se ei pelkästään poista plakkia, vaan lopulta estää sen kerääntymisen hampaisiin suojaten reikiintymiseltä ja ikenien sairauksilta.

Humble Brush -hammaslankaimen kaksoiskierteinen lanka ja muotoilu helpottavat pääsyä vaikeasti saavutettaviin paikkoihin varmistaen ruoantähteiden helpon ja tehokkaan poistamisen hammasväleistä. Tuote on vegaaninen ja tuotteen valmistuksessa on tavallisen muovin sijaan käytetty maissitärkkelystä ja biopohjaista muovia, ja se on pakattu ympäristöystävälliseen pakkaukseen.

humble kuvitus2 680x680

Kaikki The Humble Co. suun- ja hampaidenhoitotuotteet ovat hammaslääkäreiden hyväksymiä ja kehittämiä. Tuotteet ja pakkaukset ovat mahdollisimman ympäristöystävällisiä

– Kiitos sinulle, että valitset Humble-tuotteen.