Kauneus
Humble - ympäristölle ystävällisemmät tuotteet suunhoitoon

Humble - ympäristölle ystävällisemmät tuotteet suunhoitoon

Tutustu Humble Brush -hammasharjoihin ja Humble Co. suunhoitotuotteisiin!

Kaikki The Humble Co. suun- ja hampaidenhoitotuotteet ovat hammaslääkäreiden kehittämiä. Tuotteet ja pakkaukset ovat mahdollisimman ympäristöystävällisiä, ja yritys jakaa hyväntekeväisyysjärjestönsä kautta hammasharjoja ja hammashoitoa kehitysmaihin.

Humble Brush -hammasharjat

Humble Brush -hammasharjat eivät häviä toiminnallisuudessaan perinteisille hammasharjoille, sillä ne kestävät käyttöä yhtä pitkään kuin muovihammasharjat. Bambuhammasharjan varsi on valmistettu 100% biohajoavasta, vastuullisesti kasvatetusta bambusta. Bambu on maailman nopeimmin kasvava kasvi, ja bambu on luonnostaan antibakteerinen materiaali.

Humble Brush -hammasharjojen varsi on ergonomisesti suunniteltu ja harjakset on tehty korkealaatuisesta DuPont™ 6-nylonista. Hammasharjan varren voi kompostoida tai käyttää uudelleen esimerkiksi kasvimaalla. Hammasharjan harjakset voi poistaa ja hävittää talousjätteen mukana.

humble brush 680x680

Humble Co. hammaslankaimet ja hammaslanka

The Humble Co.:n hammaslankaimet ovat ympäristölle ystävällisempi ratkaisu hammasvälien puhdistukseen. Hammaslankaimen varsiosan valmistuksessa on käytetty 40% maissitärkkelystä ja 60% biopohjaista PLA-materiaalia. Hammaslankaimen kaksoiskierteinen lanka on tehty nylonista. Tuotepakkaus on valmistettu ympäristöystävällisestä, paperipohjaisesta materiaalista.

The Humble Co. on kehittänyt ympäristöystävällisen ja kierrätettävän hammaslanka-annostelijan. Hammaslanka on tehty nylonista, ja se on päällystetty luonnollisella kandelillavahalla, mikä tekee tuotteesta 100% vegaanisen. Hammaslankaa on saatavilla kaksi raikasta makua: minttu ja sitruuna.

humble 680x680

THERE IS NO PLANET B.