Kauneus
Illan tähdet

Illan tähdet

Ihanat Iberon tuotteet löydät K-Citymarketin kauneusosastolta.

Loista tyylilläsi

Kerää pikkujoulujen kunniaksi kokoon upea mimmiporukka, nauttikaa kuplivasta juhlatunnelmasta ja loihtikaa Iberon tuotteilla juhlakauden säkenöivimmät lookit. Oletko sinä illan kirkkain tähti näyttävässä juhlatyylissäsi?

Kultaa, hopeaa vai molempia?

Iberon valikoimasta löydät laadukkaat korut sekä kimaltavat hiuskoristeet asuasi täydentämään. Valitsetko kullanväriset asusteet, kallistutko kohti hopeisia sävyjä vai yhdisteletkö metallisävyjä rohkeasti? Vai onko valintasi sittenkin klassinen, hento vaaleanpunainen tai aina tyylikäs musta ripauksella glitteriä?

Ibero viimeistelee juhlatyylisi

Viimeistele juhlatyylisi tyylikkäillä roikkuvilla korvakoruilla tai klassisilla korvarenkailla. Kaipaatko ideoita juhlakampauksiin? Inspiroidu ihanista kasari- ja ysärilookeista ja kerää hiukset rennolle nutturalle glitter-hiusdonitsin avulla. Klassinen pikkumusta taas saa potkua glitter-hiuspannasta tai muhkean kokoisesta, hiuksiin kiinnitettävästä rusetista. Iberon tuotteilla juhlatyyliin on helppo tuoda lisää mielenkiintoisia elementtejä!

Ibero kaunistaa suomalaisten arkea ja juhlaa

Perinteikäs Ibero on kaunistanut suomalaisten arkea ja juhlaa jo vuodesta 1951. Iberon tuotevalikoimaan kuuluvat laadukkaat korut, hiuskorut, kauneudenhoitotarvikkeet, aurinko- ja lukulasit sekä lasten korut ja hiuskorut ja miesten tuotteet. Iberon tuotteet löydät helposti lähimmästä K-Citymarketista.

Ibero Glitter 680x680

Kauniina pikkujouluissa