Kauneus
Kesän 2019 korutrendit Iberolta

Kesän 2019 korutrendit Iberolta

Iberon uutuuksista löytyy trendikkäitä koruja jokaiseen tyyliin.

Korujen kanssa ei tänä kesänä ujostella, sillä eri materiaaleja ja kuoseja yhdistellään nyt vapaasti. Erityisesti isot statement-korut ja hiuskoristeet ovat näyttävänä yksityiskohtana todellinen keväthitti.

Suuria korvakoruja ja helmiä

Kevään korutrendeissä nähdään suuria korvakoruja ja -renkaita näyttävillä helmiäis- ja marmorointikuvioilla. Helmet eivät ole enää pelkästään klassisen pukeutumisen kulmakivi, vaan niitä voi yhdistellä rohkeasti erilaisiin materiaaleihin ja printteihin. Upeilla asusteilla saa luotua helposti trendikkään kokonaisuuden asuun kuin asuun, joten korumuodista kannattaa ottaa kaikki irti.

kuva3

Iberon kesän 2019 mallistossa korostuvat myös kirkkaat värit. Täydellinen festarityyli syntyykin yhdistelemällä asuun rohkeasti keltaisia, oransseja ja pinkkejä asusteita. Etenkin hapsut ja kankaiset korvakorut ovat trenditietoisen valinta kesän festareille. Tyyli täydentyy vielä asusteisiin sopivilla värikkäillä aurinkolaseilla.

kuva4

Pinneja ja solkia

Korutrendit näkyvät vahvasti myös hiuksissa, joten esimerkiksi pinnien kanssa ei tarvitse säästellä. Eri metallinsävyisiä sekä helmikoristeltuja pinnejä ja solkia lisäämällä saa luotua trendikkään lookin sekä kampauksiin, että auki oleviin hiuksiin.

kuva2

Donitsit tulevat taas

Iberon samettiset donitsit viimeistelevät ponnarin tai rennon nutturan ja juhlakampauksen voi puolestaan koristaa kauniilla satiinirusetilla. Myös kukkaprintit valtaavat tänä keväänä hiuspannat ja rusetit, joilla saat asuusi takuuvarmasti kesän tuntua.

kuva1