Kauneus
Iberon asustetrendit syksyyn ja talveen

Iberon asustetrendit syksyyn ja talveen

Iberon syksyn ja talven 2019-2020 asustetrendeissä nähdään rohkeita värejä, mustavalkoisuutta ja huomiota herättäviä printtejä.

Eläinkuosit jatkavat trendikkäänä elementtinä koruissa ja hiusasusteissa etenkin leopardiprintin ja käärmekuvion muodossa. Vastapainoa tuovat puolestaan pehmeä sametti, luonnonmateriaalit ja minimalistiset yksityiskohdat. Trenditietoinen viimeistelee kampauksen tyylikkäillä helmipinneillä, joilla suortuvat pysyvät helposti pois kasvoilta.

Kultaa ja eläinkuosia

Kullanväriset korut yhdistettynä eläinkuosiin, punottuihin pintoihin ja puisiin yksityiskohtiin henkivät syksyistä safariteemaa. Myös kaunis kilpikonnakuosi nousee esille erityisesti kaula- ja korvakoruissa. Värimaailmaltaan neutraaleissa asusteissa kiehtovat etenkin erilaiset tekstuurit ja statement-henkisyys. Asusteet ovat moderneja, mutta samaan aikaan maanläheisiä ja rustiikkisia, helposti sesongin pukeutumiseen yhdistettäviä.

Ibero 1080x1080 trendi1

Väriä ja samettia

Syksyn ja talven trendivärejä ovat lämpimät punaisen sävyt, tummansininen, ruskea ja maastonvihreä. Värit yhdistettynä samettiin ja satiiniin sekä pampuloihin ja hapsuihin luovat kiinnostavan kokonaisuuden eri asuvalintojen ympärille. Myös syksyyn päivitetty kukkaprintti on kaunis yksityiskohta samettisissa hiusasusteissa. Donitsit, hiuspannat ja huivit kietaistaan rennosti hiuksiin ja tyyli täydennetään pehmeää linjaa jatkavilla korvakoruilla.

Ibero 1080x1080 trendi2

Geometristä ja mustavalkoista

Geometriset muodot, kuten raidat ja pilkut kilpailevat syksyn ja talven trendikkäimmissä asusteissa. Mustavalkoisuus ja runsas kontrasteilla leikittely on todellakin sallittu. Materiaaleista etenkin satiini ja metalli pääsevät oikeuksiinsa geometrisuutta huokuvassa mallistossa. Valikoimasta löytyy kuitenkin myös minimalistisempaan tyyliin sopivia mustavalkoisia koruja, jotka viimeistelevät hillitymmän tyyliin niin arkeen kuin juhlaan.

Ibero 1080x1080 trendi3