Kauneus
Iberon koru- ja hiusasustetrendit syksyyn 2020

Iberon koru- ja hiusasustetrendit syksyyn 2020

Syksyn koru- ja hiusasustetrendeissä matkaillaan tänä vuonna väreissä, ajassa ja jopa paikoissa. Kevätmuodista tutut pastellisävyt taittuvat lämmittämään syksyä saaden rinnalleen klassisia, jopa itsevarmoja syksyn värejä sekä asennetta asuun tuovia materiaaleja.

Pehmeyttä ja lämpöä

Syysmuodin pehmeät sävyt ja materiaalit tuovat vastavoimaa arjen teknisyyteen ja kiireiseen elämänrytmiin. Korut ja asusteet saavat nyt olla näyttäviä ja ylisuuria, eikä niistä murehdita turhia, vaan otetaan rennosti. Lämpöistä tiilenpunaista vilahtelee niin hiusasusteissa kuin koruissakin. Se raikastetaan keväisistä väripaleteista tutuilla vaalean roosalla ja luonnonvalkoisella, jotka jatkavat trendeissä tänä vuonna syksyyn saakka. Upeimmillaan luonnonvalkoinen ja roosa ovat näyttävissä koruissa, jotka ovat koostaan huolimatta kevyet. Koko ei nimittäin juurikaan lisää painoa, kun yksityiskohdat on punottu paperinarusta tai näyttäviä yksityiskohtia on luotu keveillä tasseleilla.

Syksytrendi 2020 1 Ibero

Sävyjä syksyn maisemista

Pimenevät illat ja kylmenevät säät muuttavat luonnon syksyn sävyihin. Asustetrendit mukautuvat samaan tahtiin ja nyt inspiraatiota on saatu myös syksyisistä maisemista. Kevään ja kesän suosikki, mintunvihreä, murretaan syksyisempään vihreään ja se saa rinnalleen loppusyksyn lehtien kauniin ruskean. Jos värit eivät vielä lennätä mieltä matkalle, niin viimeistään syksyn trendikäs ruutukuosi tuo mieleen Englannin maaseudun. Aikamatkalle puolestaan vie 70-luvun hitti, sametti, joka hyppää perinteisistä samettihousuista hiusdonitseihin, eli scrunchieihin, hiuspantoihin ja korvakoruihin.

Syksytrendi 2020 2 Ibero

Asennetta näyttävillä asusteilla

Syystrendit aikamatkailevat 70-luvulta myös 80-luvun puolelle punk-henkiseen maailmaan, jossa ilmaistaan itseä kantaa ottavasti ja pukeudutaan näyttävin yksityiskohdin. Perinteiset hopeakorut saavat kyytiä tummalta grafiitinharmaalta, joka valtaa syysmuotia näyttävin ketjuin ja korvakoruin. Toinen punk-henkeä luova elementti on nahka, jota näkyy sametin tapaan entistä enemmän hiusasusteissa. Jo nahkainen hiusdonitsi tuo muuten hillittyyn asuun upeaa kontrastia. Mielenkiintoisia yksityiskohtia saa luotua myös ruutukuosilla, joka ei pitäydy tänä syksynä vain klassisessa ruskeassa, vaan näyttäytyy tyylitellyn mustavalkoisenakin. Värittömäksi ei jäädä tässäkään trendisuuntauksessa, vaan tummat sävyt saavat parikseen säväyksen tyylikästä luumunpunaista, joka on upeimmillaan samettipinnoilla.

Trendien suuntauksiin ei myöskään tänä syksynä tarvitse jumittua. Leikittele ja kokeile rohkeasti eri trendien yhdistelyä, esimerkiksi tummanruskea ja kepeä vaaleanpunainen ovat herkullinen pari.

Syksytrendi 2020 3 Ibero