Ihastu ainutlaatuisiin Colgate Max White Ultra -valkaiseviin hammastahnoihin

Ihastu ainutlaatuisiin Colgate Max White Ultra -valkaiseviin hammastahnoihin

Active Foam ja Freshness Pearls -valkaisevien hammastahnojen teknologia ei perustu hankaamiseen, joten ne ovat turvallisia hammaskiilteelle ja sopivat päivittäiseen käyttöön.

Valkoisemmat hampaat jo 3 päivässä!*

Colgate Max White Ultra Active Foam ja Freshness Pearls -valkaisevien hammastahnojen tehokas koostumus vaalentaa hampaiden pinta- sekä syvävärjäytymiä. Saat kliinisesti todistetusti valkoisemman hymyn jo kolmessa päivässä*! Hammastahnat vaalentavat jopa haastavimpia värjäytymiä, kuten kahvin ja teen aiheuttamia tummentumia. Active Foam ja Freshness Pearls -valkaisevien hammastahnojen teknologia ei perustu hankaamiseen, joten ne ovat turvallisia hammaskiilteelle ja sopivat päivittäiseen käyttöön.

Hammastahnat sisältävät 1450 ppm natriumfluoridia ja ehkäisevät reikiintymistä. Colgate Max White Ultra Freshness Pearls -hammastahna sisältää myös raikastavia helmiä, jotka viilentävät ja jättävät suuhun pitkäkestoisen raikkauden tunteen.

Colgate nelio

Miksi hampaat tummenevat ajan myötä?

Useat eri tekijät ovat syynä siihen, miksi hammas kadottaa valkoisuutensa ajan mittaan. Muun muassa ruoasta, juomasta ja plakista jää hampaan pinnalle hiukkasia, jotka peittävät alla olevaa valkoista kiillettä. Nämä värjäytymät vähentävät hampaan pinnan valkoisuutta. Hampaan pinnalla oleva hammaskiille päästää myös läpi ainesosia ruoasta, juomasta ja tupakasta, jotka sitoutuvat kiilteen alla olevaan hammasluuhun aiheuttaen hammasluun ja siten myös hampaiden värjääntymistä.

Hampaiden kiillekerros kuluu ja ohenee vanhetessamme, ja usein kellastunut hammasluu tulee enemmän näkyviin. Ohuempi kiillekerros johtaa siis entistä värjäytyneisempiin hampaisiin, minkä vuoksi hampaat kellastuvat vanhetessamme.

Hampaiden värjäytyminen on luonnollinen ja monisyinen asia. Jos kaipaat hampaisiin valkoisempaa sävyä, kokeile kiilteelle hellävaraista Max White Ultra -uutuushammastahnaa ja näe tulokset jo 3 päivässä.

*Hampaiden värjäytymät, jotka johtuvat ruoasta tai juomasta.

Tutustu koko Colgate® Max White Ultra -tuotesarjaan ja hemmottele itseäsi ylellisellä suunhoidon kokemuksella. Lue lisää: colgate.fi