Näin hoidat ihoasi: ihonhoidon tuotteet ja rutiinit

Näin hoidat ihoasi: ihonhoidon tuotteet ja rutiinit

Päivitetty 9.4.2020

Hoida ihoasi säännöllisesti, ja ihosi pysyy kauniina ja kosteutettuna. Lue Ida Jokikunnaksen vinkit luonnolliseen ihonhoitoon K-Citymarketin kauneusosaston tuotteilla.

Meikkitaiteilija Ida Jokikunnas kokosi ihonhoidon vinkit ja tuotteet, joiden avulla puhdistat, kuorit, hoidat ja kosteutat ihosi. Muista myös suojata ihosi auringolta!

Puhdistus

Kasvovesi puhdistaa ja rauhoittaa herkkää ihoa. Se myös valmistelee ihon muita tuotteita varten. Lavera Kasvovesi 10,90 €, valikoidut K-Citymarketit.

Kuorinta

Hedelmähappokuorinta poistaa kuollutta solukkoa ja tehostaa hoitotuotteiden imeytymistä. Mossa Juicy Peel hedelmähappokuorinta 18,90 €, valikoidut K-Citymarketit.

Kosteutus

Valitse kosteusvoide, joka rahoittaa herkästi punoittavaa ihoa. Heleyttävä voide sopii meikin alle. Nivea päivävoide Naturally Good sensitive 8,59 €.

ihonhoidon rutiinit 680x680

Tehohoito

Hyaluronihappo tasoittaa ja kosteuttaa, B5-vitamiini elvyttää ihoa. Ne antavat iholle myös ryhtiä ja ennaltaehkäisevät juonteita. L’Oréal Paris Revitalift Filler ampullit 20,55 €.

Silmänympärys

Muista huolehtia ohuen silmänympärysihon kosteuttamisesta. Se vähentää juonteiden syntymistä ja pitää ilmeen raikkaana. L300 silmänympärysvoide Hyaluronic 14,55 €.

Auringonsuoja

Suojaa kasvosi auringolta. Muista käyttää auringonsuojaa myös meikin alla, ettei kevätaurinko pääse polttamaan ihoa. Garnier Ambre Solaire Sensitive 50 13,50 €.