Ihonhoidon täsmävinkit

Ihonhoidon täsmävinkit

Julkaistu 20.7.2020

Puhdista kasvosi päivittäin ja kosteuta huolellisesti. Helli ihoasi parin viikon välein naamioilla ja tehohoidoilla. Näillä vinkeillä ja tuotteilla saat ihosi hehkumaan!

Kasvojen ihonhoito on tärkein avain upeaan ihoon. Millainen on ihotyyppisi ja miten ihosi voi? Valitse ihosi hoitoon sen tarpeiden mukaiset tuotteet. Suomessa ilmasto on kuiva ja iho vaatii riittävästi kosteutta. Siksi kannattaa aina suosia kosteuttavia tai kosteutta sitovia tuotteita.

Ihonhoidon päivittäiset rutiinit

Suosi ihonpuhdistuksessa hellävaraisia ja kosteuttavia tuotteita. Turhan tehokas puhdistus ärsyttää ihoa ja vie iholta luontaisia rasvoja. Öljymäiset ja maitomaiset tuotteet ehkäisevät kitkan aiheuttamaa ärsytystä.

Viimeistele kasvojen puhdistus aina kasvovedellä. Kasvovesi kosteuttaa ja tasapainottaa ihon pH:n sopivaksi muita ihonhoitotuotteita varten, jolloin ne pääsevät vaikuttamaan paremmin.

Valitse ihosi tarpeisiin sopiva seerumi: se voi olla ikääntymisen vaikutuksia ehkäisevä, epäpuhtauksia ehkäisevä tai tehokkaasti kosteuttava. Kosteuta herkkä ja helposti kuivuva silmänympärysiho huolellisesti.

Levitä lopuksi kasvoille kosteuttava päivävoide, ja sen päälle meikkivoide. Yön aikana ihomme uudistuu, ja oikea tuote auttaa sen uudistumista. Iho palautuu yön aikana, kun se on hyvin kosteutettu. Yövoide saa olla päivävoidetta paksumpi ja hoitavampi.

Erilaisilla tehohoidoilla, kuten naamioilla ja kuorinnoilla, tuetaan ihonhoidon päivittäisiä rutiineja. Kasvojen iho tarvitsee hoitoa säännöllisesti 1-2 kertaa viikossa, ihotyypistä riippuen.

Näillä tuotteilla hoidat ihosi kauniiksi

KCM ihonhoitotuotteet 680

 1. Kosteutta sitova puhdistus säilyttää ihon elinvoiman. KORRES Pure Greek Puhdistusemulsio 3in1 Olive 24,90 €.
 2. Viimeistele kasvojen puhdistus aina kasvovedellä, se valmistelee ihon vastaanottamaan muita hoito- ja kosteustuotteita. Garnier Bio Purifying Toner -kasvovesi 6,99 €.
 3. Vitamiineja ja antioksidantteja sisältävä seerumi elvyttää ihon hehkuun ja kosteuttaa kuivaa ihoa. Lumene VALO Ravitseva vitamiini-tehohoito -seerumi 28,90 €.
 4. Silmänympärysihon ikääntymisen merkkeihin paras hoito on huolellinen kosteutus hellävaraisella tuotteella. Mossa Youth Defence Restoring -silmänympärysvoide 13,90 €.
 5. Aloe veraa sisältävä päivävoide pitää kasvot koko päivän kosteutettuna ja antaa kasvoille hehkua. Se sopii hyvin myös meikin alle. NIVEA Naturally Good Radiance Day Cream -päivävoide 8,59 €.
 6. Yöllä iho uudistuu. Yövoide auttaa ihoa palauttamaan kosteuden ja uudistaa ihoa tehokkaasti. L300 Hyaluronic Renewal Anti-Age Night Cream -yövoide 14,75 €.

Kasvonaamioiden valiot

KCM kasvonaamiot 680

Kasvonaamioilla saat hoidettua ihoa tehokkaasti. Valitse kasvonaamio sen mukaan, millaista hoitoa ihosi eniten kaipaa. Säännöllisesti käytettynä naamio lisää ihon elinvoimaa.

 1. Puhdistava ja kosteuttava naamio sopii epäpuhtaalle iholle. Montagne Jeunesse Superfood Matcha & Chia Clay Mask 2 €.
 2. Karitevoita sisältävä naamio tuo tehohoitoa kuivalle ja herkälle iholle. Missha Airy Fit Shea Butter -kangasnaamio 2,15 €.
 3. Tiivistettyä hyaluronihappoa sisältävä naamio häivyttää ikääntymisen merkkejä ja huokosia. L'Oréal Paris Revitalift Filler Replumping -kangasnaamio 4,99 €.

Ihonhoito on nyt suurin kauneustrendi

Ihon hoitamiseen käytetään nyt aikaa ja laadukkaita tuotteita, ja iho hehkuu kauneimmillaan. Puhdistuksen lisäksi iho kuoritaan huolellisesti ja säännöllisesti, tällöin erikoishoitotuotteet pääsevät vaikuttamaan ihon syvimpiin kerroksiin.

Erilaiset kasvojen hoitovälineet, kuten jaderollerit ja Gua Sha -kivet, tehostavat tuotteiden toimivuutta ja kiinteyttävät kasvoja. Helli kasvojen, huulten ja vartalon ihoa erilaisin hoitoöljyin, ja saat ihosi aivan uuteen hehkuun. Ota hetki aikaa ylelliselle ihonhoidolle ja ihosi kiittää.

(Tuotteet jutun pääkuvassa.)

 1. Mossa Vitamin Cocktail Energy Boost on samalla naamio ja yövoide, 16,90 €.
 2. Bio-Oil ihonhoitoöljy häivyttää ihon epätasaisuuksia 60 ml, 11,85 €.
 3. La Provencale BIO Micellar Water Purity -puhdistusvesi puhdistaa silmämeikin ja koko kasvot, 9,50 €.
 4. Le Petit Olivier Argan Oil -silmänympärysvoide, 15,50 €.
 5. La Provencale BIO Oil of Youth -yöseerumi, 15,90 €.
 6. L300 Pure Cleansing -kuorintavoide, 6,75 €.
 7. KORRES Pure Greek Olive Shine -huuliöljy, 14,90 €.
 8. L´Oréal Paris Age Perfect Golden Age -päivävoide, 17,75 €.
 9. Ibero 2-osainen Jaderulla, 24,90 €/kpl. Ibero Gua Sha -kampa ja -lasta, 18,90 €/kpl.