Iloa ja nautintoa RFSU:n seksivälineillä

Iloa ja nautintoa RFSU:n seksivälineillä

Ajat ovat muuttuneet, ja seksivälineet ovat arkipäiväistyneet. Seksivälineistä on tullut normaali osa omasta hyvinvoinnista huolehtimista.

16-85 –vuotiaista suomalaisista joka kolmas kertoo haluavansa käyttää seksivälinettä tulevaisuudessa ja 21-35 –vuotiaista osuus on jopa 53 %.*

artikkelikuva 1

Seksivälineet tuovat sekä hyötyä että iloa. Ne ovat hyvä tapa tutustua paremmin omaan kehoon ja siihen, mistä itse pitää. Sen lisäksi, että seksivälineet tarjoavat uusia kokemuksia ja vaihtelua yhteiseen seksielämään, piristävät ne myös omia yksityisiä hetkiä.

artikkelikuva 2

Seksivälineitä kannattaa hyödyntää mm. erektiohäiriöiden ja vaihdevuosioireiden hoidossa. Ne voivat myös tarjota konkreettista apua seksiin heille, joilla on liikuntarajoitteita.

artikkelikuva 3

RFSU:n seksivälineet ovat helppokäyttöisiä, ladattavia ja valmistettu ihoystävällisistä materiaaleista. Laadukkaat välineet ovat kategorian suosituimpia malleja, ja jokainen tuote on RFSU:n asiantuntijoiden hyväksymä.

artikkelikuva 4

Tuotteilla on silmiähivelevän kauniit ja diskreetit pakkaukset – ulkoapäin ei heti tiedä, mistä tuotteesta onkaan kyse. Pakkauksen voi siis huoletta sujauttaa omaan ostoskoriin seuraavalla kauppareissulla, yhtään nolostumatta kassalla! Etupuolella on kätevä magneeteilla toimiva kurkistusluukku, josta voi nähdä varsinaisen tuotteen ennen ostopäätöstä. Tutustu monipuoliseen valikoimaan ja lue lisää osoitteessa www.rfsu.fi.

*Lähde: RFSU:n pohjoismainen seksivälinetutkimus 06/2022, Bilendi Oy