Inspiraatiota kesän juhla- ja festarilookkeihin!

Inspiraatiota kesän juhla- ja festarilookkeihin!

Julkaistu 19.7.2022

Vihdoin pääsee taas ihmisten keskelle! Mikä olisikaan parempi tilanne toteuttaa kaikki haaveittesi näyttävimmät lookit kuin kesän festarit ja juhlat.

Tämän kesän juhlissa nähdään ehdottomasti pinkkiä luomiväriä, glitteriä ja glamouria. Trendikkään värikkäät luomivärilookit kruunaavat katsetta korostavat irtoripset. Ja mikä parasta, kesällä mikään ei ole liian extra!

Eyluren uutuuksista löytyy kolme mallia, joilla katseesi ei varmasti jää huomaamatta. Luxe Velvet Noir -kokoelman erikoisuus on kevyt "fluffy”-efekti ja elegantin mattamusta sävy. Kolme mallia tuovat sekä volyymia että tuuheutta luonnollisilla ja höyhenenkevyillä ripsikuiduilla. Kaikki ripset ovat vegaanisia, sopivat piilolinssien kanssa käytettäväksi ja mukana tuleva liima on lateksiton.

Jännittääkö irtoripsien käyttö? Tiesitkö, että oikein huollettuna ripsiä voi käyttää uudelleen jopa 1o kertaa? Katso alta löytyvästä videosta kaikki tarvittavat vinkit, joilla onnistut varmasti ripsien asettamisessa ja huollossa. Valoisat yöt saattavat joskus venähtää, minkä vuoksi Eyluren irtoripset pysyvät paikoillaan vaikka aamuun asti!

70351- Luxe Velvet Noir - Twilight (Front)2 Twilight-mallin eripituiset ripsikuidut ja kerroksellisuus avaavat katsetta ennennäkemättömällä tavalla.

70233- Luxe Velvet Noir - After Dark (Front)1 Ulkonurkkaa kohden pitenevät kuidut tekevät After Dark -mallista täydellisen kissamaisen vietteleviin lookkeihin pimeän laskeuduttua.

70232- Luxe Velvet Noir - Midnight (Front)1 Midnight on tarkoitettu kaikille, jotka eivät pelkää ihailevia katseita! Too extra? Never!

Katso videolta vinkit irtoripsien käyttöön.