Katse silmiin

Katse silmiin

Julkaistu 19.4.2021

Dependin uudet Lash & brow bar -esillepanot sisältävät tuotteet ja tarvikkeet katseesi korostamiseen. Saatavilla K-Citymarketin kosmetiikkaosastoilta.

Helpon jokapäiväisen meikin saat käyttämällä Depend kestoväriä. Voit valita perinteisen sekoitettavan värin kulmakarvoille tai sekä ripsille että kulmille soveltuvan pikavärin. Molemmat saatavilla neljänä eri sävynä. Muotoile lopuksi pinseteillä, kulmakarvaveitsellä tai trimmerillä.

depend EE kestovarit x680 DIGI kauneusartikkeli toukokuu 2021

Meikinpoisto ja ihon puhdistus ovat tärkeimpiä vaiheita ihon hoidossa. Micellar Padsit poistavat tehokkaasti mutta hellävaraisesti meikin sekä epäpuhtaudet niin kasvoilta kuin herkältä silmän ympärysiholta. Make-up Remover Wipes -liinat sopivat nopeaan meikinpoistoon ja ne on kätevä pitää vaikka matkalla mukana. Vinkki! Kokeile tuotteita myös kasvomaskin vaihdon yhteydessä puhdistamaan ja virkistämään ihoa.

depend EE meikinpoisto x680 DIGI kauneusartikkeli toukokuu 2021

Dependin Everyday Eye -sarja sisältää 14 erilaista ripsimallia, joista jokainen löytää omansa. Ripsimallit vaihtelevat irrallisista tupsuista näyttäviin efektiripsiin. Ripset on helppo asettaa paikoilleen pinsettejä tai erityistä ripsien asetintyökalua käyttäen. Voidaan puhdistaa ja käyttää uudelleen. Pakkaus sisältää liiman ja liimat ovat saatavilla myös erikseen ostettuina. Saatavilla myös musta ripsiliima. depend EE ripset x680 DIGI kauneusartikkeli toukokuu 2021

Lash & Brow Barista löydät myös laajan valikoiman tarvikkeita upean meikin viimeistelyyn. Slim Triangular -kynän avulla luot tarkat linjat sekä pienet yksityiskohdat kulmakarvoille. Yhdistetyllä vaha-/ peitekynällä korostat ja tuot ne vielä paremmin esille. Duo Brushilla harjaat kulmakarvat luonnolliseen muotoon ja teet tarvittavat häivytykset. Sarja sisältää myös Eyelinerin sekä ripsentaivuttimet.

depend EE tarvikkeet x680 DIGI kauneusartikkeli toukokuu 2021