KESÄIHON SUOSIKIT – LÖYDÄ ITSELLESI SOPIVAT TUOTTEET!

KESÄIHON SUOSIKIT – LÖYDÄ ITSELLESI SOPIVAT TUOTTEET!

Julkaistu 12.6.2023

Kesä on vihdoin täällä! Toivottavasti siitä tulee aurinkoinen ja saamme nauttia ihanasta lämmöstä. Kesällä ja varsinkin lomalla on lupa ottaa rennommin, mutta ihonhoitoa ei kannata kuitenkaan kokonaan unohtaa.

Iho tarvitsee kesällä sääolosuhteiden muuttuessa usein hieman erilaista hoitoa kuin talvella ja syksyllä. Olisiko siis aika päivittää ihonhoitotuotteitasi? Katso alta NIVEAn suosikit kesäiholle ja kokeile!

Kevään uutuus ja heti hitiksi noussut NIVEA Q10 Anti-Wrinkle Power Expert Wrinkle Filler Serum -täsmäseerumi vähentää pieniä ryppyjä vain 5 minuutissa*! Tehokas, puhdasta Q10-koentsyymiä ja Bioxifill-peptidejä sisältävä koostumus tasoittaa ja täyttää pieniä ryppyjä ja juonteita välittömästi, sekä vähentää säännöllisesti käytettynä jopa syvempiä ryppyjä. Seerumi tekee ihosta välittömästi sileämmän, pehmeämmän ja kiinteämmän. Sano hyvästit rypyille!

*Vähentää näkyvästi pieniä juonteita ja ryppyjä muodostamalla kosteuttavan kalvon ihon pinnalle. Iho tuntuu välittömästi kiinteämmältä.

NIVEA-Q10-Wrinkle-fillers

NIVEA Cellular Luminous630 Day Fluid SK50 -päivävoide on täydellinen valinta kesään, sillä siinä on erittäin korkea suojakerroin 50 ja se suojaa ihoasi pigmenttiläiskiltä. Päivävoiteen Luminous630-ainesosaa sisältävä koostumus vaalentaa tehokkaasti pigmenttiläiskiä ja ennaltaehkäisee uusien syntymistä, lisäksi se kosteuttaa ihoa hyaluronihapon avulla. Voide sisältää mattapigmenttihiukkasia ja tekee ihon pinnasta ihanan mattaisen, sopii siis hyvin myös meikin alle.

NIVEA-Luminous630-Day-Fluids

NIVEA 5in1 Micellar Water Sensitive Skin -misellivesi on täydellinen monitoimituote – se syväpuhdistaa ihon, poistaa lian, meikin ja epäpuhtaudet, kosteuttaa, hoitaa ja rauhoittaa ihoa. Hajusteeton misellivesi sopii erityisesti herkälle iholle. Muistathan kesällä aina puhdistaa UV-suojan pois kasvoilta, niin vältyt epäpuhtauksilta.

NIVEA Refreshing Face Wash Gel -puhdistusgeeli on loistava valinta kesäiholle! Talvella iho saattaa kaivata hoitavampaa puhdistusmaitoa tai -voidetta, mutta kesällä toimii hyvin raikastava, geelimäinen puhdistus. Puhdistusgeeli puhdistaa ihon tehokkaasti, mutta hellävaraisesti. Raikastava koostumus virkistää ihoa ja jättää ihon terveen ja kauniin näköiseksi. Sisältää tehokkaasti kosteuttavaa E-vitamiinia.

NIVEA-Micellar-Water

Ja tietysti kesällä tarvitaan myös aurinkovoide! Kokeile uutta NIVEA SUN Protect & Moisture Ultra SK50+ -aurinkovoidetta. Se tarjoaa välittömän ja tehokkaan UV-suojan erittäin korkealla suojakertoimella ja aktivoi ihon omaa puolustuskykyä sisältäpäin antioksidantti E-vitamiinin avulla. Kosteuttaa ihoa tehokkaasti 48 tunnin ajan. Voide 3x vedenkestävämpi kuin tavallinen aurinkovoide. Nopeasti imeytyvä ja kuivuva koostumus ei jätä iholle tahmaista tunnetta, eikä esimerkiksi hiekka tartu ihoon.

Näillä tuotteilla varmistat ihanan kesän ihollesi!

NIVEA-SUN