Kevään upeat L’oréal Paris -uutuudet

Kevään upeat L’oréal Paris -uutuudet

Päivitetty 20.4.2021

Vaadi puuteriltasi enemmän - Be infaillible!

L’Oréal Paris Infaillible –tuoteperhe täydentyy uudella 24H Fresh Wear Foundation In A Powder –meikkipuuterilla, joka peittää kuin meikkivoide samalla antaen iholle mattapinnan. Tämä on todellakin enemmän kuin pelkkä puuteri, sillä sen hienojakoiset pigmentit kiinnittyvät ihoon ja pysyvät koko päivän. Lähes tahraamaton koostumus on täydellinen kevätsäihin, sillä se on paitsi hien- ja vedenkestävä myös lämmön ja kosteuden kestävä.

Saumaton ja samettinen mattapinta iholle syntyy häivyttämällä, joko meikkisiveltimellä tai pakkauksen mukana tulevalla puuterivipalla. Alle et tarvitse meikkivoidetta, joten meikkipohjan luominen ja korjaaminen on helpompaa kuin koskaan.

L’Oréal Paris uudella 24H Fresh Wear Foundation In A Powder –meikkipuuteri

Virheetön meikkipohja lähtee pohjustuksesta

Hyvän meikkipohjan salaisuus piilee pohjustuksessa. Uuden L'Oréal Paris Infaillible Mattifying Base –pohjustusvoiteen geelimäinen koostumus tekee ihon pinnasta tasaisemman häivyttämällä ihohuokosia, epäpuhtauksia ja ihon kiiltoa. Pohjustuksen jälkeen meikkivoide liukuu iholle saumattomasti ja yhdessä Infaillible 24H Fresh Wear –meikkivoiteen kanssa lopputulos on peittävä, mutta kevyen tuntuinen.

L’Oréal Paris fiiliskuva

Tuuheat ripset viimeistelevät lookin

Uusi L'Oréal Paris False Lash Bambi Eye Oversized –maskaran joustava ripsiväriharja kohottaa ripsiä ja antaa katsetta avaavan vaikutelman. Koostumus sisältää kollageenia ja keramidia ja se antaa tuuheat sekä intensiivisesti kohotetut ripset.

Parhaan lopputuloksen saat levittämällä maskaraa kaikkialle ripsiin tekemällä pientä vaakasuuntaista siksak-liikettä ripsiväriharjalla. Saadaksesi maskaraa ihan ripsen tyveen kohota luomea varovasti. Kokeile myös levittää hieman maskaraa ripsien yläpuolelle ennen alapuolelle levittämistä. L’Oréal Paris Bambi Oversized Eye –maskara