Kokeile värikästä trendimeikkiä ja valitse, mitä korostat

Kokeile värikästä trendimeikkiä ja valitse, mitä korostat

Julkaistu 13.4.2022

Piristä ilmettäsi kevään trendikkäimmällä meikillä: käytä silmissä kirkkaita värejä ja poskipunaa uudella tavalla. Valitse mitä korostat, niin olet nopeasti valmis!

Valitse piristäjäsi – korosta meikissä silmiä, poskia tai huulia

Kevään raikkain ja nopein meikki syntyy, kun korostat kasvoista kerrallaan yhtä osa-aluetta. Keskity silmiin, poskiin tai huuliin.

 1. Huolittele iho ohuella meikkivoiteella, BB-voiteella tai sävyttävällä päivävoiteella. Mitä kevyempi koostumus, sitä raikkaampi lopputulos on. Jos vietät paljon aikaa ulkona, muista aurinkosuoja, ellei sitä ole meikkivoiteessa.

 2. Pohjusta silmäluomet silmämeikin pohjustusaineella, levitä luomille sähäkkää luomiväriä ja piirrä ripsirajaan kirkkaanvärinen rajaus. Voimakas rajaus alaluomella on erityisen muodikas. Käytä kajalkynää, eyelineria tai tussia tai tee luomivärirajaus kapealla siveltimellä. Suosi vedenkestäviä koostumuksia.

 3. Harjaa ripsiin halutessasi vedenkestävää ripsiväriä. Se auttaa taivutettuja ripsiä pysymään kaarevina eikä säikähdä sadetta, helteistä säätä tai onnenkyyneliä.

 4. Piristä ilmettä poskipunalla. Suosi voidemaista koostumusta: se levittyy vaivattomasti sormin, on helppo häivyttää ja pysyy iholla pitkään.

 5. Sipaise huulille sävytettyä huulivoidetta tai huulikiiltoa. Kiilto on jälleen erittäin muodikasta. Huulikiilto on myös armollisempi huulimeikki kuin puna, sillä se kuluu pois huulilta huomaamattomammin eikä vaadi niin paljon korjailua vaikkapa juhlissa syömisen jälkeen.

Vinkki! Kevään iso meikkitrendi on draped blush eli poskipuna, joka häivytetään silmäluomille saakka. Käytä poskella ja luomella samaa sävyä, niin tulos on harmoninen. Luomelle kannattaa valita luomiväri ja poskelle poskipuna – tai voit tehdä koko meikin voidemaisella poskipunalla. Kun haluat erittäin kestävän meikin, levitä alle voidemaista poskipunaa tai luomiväriä ja päälle puuterimaista versiota.

KCM0422 kauneuskuvasto meikit kooste 680

 1. Minkä värin valitset tänään? Physicians Formula Rosé All Play Eyeshadow Bouquet -luomiväripaletti 19,46 € (22,90 €).

 2. Voidemainen poskipuna tuo hehkua ja pysyy pitkään. Lumene Natural Glow Ihon sävyn heleyttäjä 3 Coral Blush 10,10 € (13,50 €).

 3. Kevyt meikkipohja näyttää raikkaalta. Mossa Skin Perfector Tinting Moisturiser BB-cream 11,92 € (14,90 €).

 4. Turkoosit silmänrajaukset tuovat helposti väriä meikkiin. L’Oréal Paris Infaillible Grip 36H Gel Automatic Eyeliner 07 Turquoise Faux Fur -silmänrajausväri 7,42 € (9,90 €).

 5. Sävytetty huulivoide on helppo hoitava huulimeikki. Lavera Tinted Lip Balm 02 Pink Smoothie 6,32 € (7,90 €).

 6. Vedenkestävä ripsiväri pysyy hyvin ja pitää ripset pitkään kaarevina. Maybelline Colossal Curl Bounce Black Waterproof Mascara 11,17 € (14,90 €).