Kokoa itsellesi capsule collection  –  5 luottomeikkiä arkeen

Kokoa itsellesi capsule collection – 5 luottomeikkiä arkeen

Keräsimme meikkipussin oman kapselimalliston eli takuuvarmat tuotteet, joilla onnistut arjessa ja juhlassa.

Ripsiväri

Musta ripsiä pidentävä ja tuuhentava maskara on silmämeikin kulmakivi. Se terästää katsetta jo yksinään tai rajauksen kanssa.

capsule_ripsari

Näin onnistut: Taivuta tarvittaessa ripset ja harjaa väri ripsiin siksak-liikkeellä tyvestä kärkiin: liikuta harjaa sivuttaissuunnassa edestakaisin, jotta väri tarttuu tasaisesti. Uskalla viedä harja ripsien tyveen saakka, niin saat näyttävän tuloksen. L’Oréal Paris Lash Paradise Mascara Black 11,17 € (14,90 €).

Silmänrajausväri

Nestemäinen eyeliner tarkalla siveltimellä on täydellinen valinta silmien rajaukseen. Kapea rajaus ripsien tyvessä korostaa katsetta ja piristää ilmettä.

capsule_rajaus

Näin onnistut: Jos yhtenäisen viivan teko tuntuu vaikealta, piirrä se pätkissä. Aloita keskeltä luomea ja täydennä kohti ulkonurkkaa pieni veto kerrallaan. Täydennä sitten rajaus kohti sisänurkkaa. Eyelinerilla teet myös näyttävät kissarajaukset joko ylä- tai alaluomelle. Lumene Intense Precision Eyeliner 11,10 € (13,90 €).

Kulmageeli

Näyttävät kulmakarvat eivät ole menossa muodista minnekään – paitsi kohti taivasta! Hoitolakäsittelynä tunnettua kulmien laminointia voi nyt matkia meikillä kotona. Huolitellut kulmat tuovat kehykset kasvoille ja kohottavat kasvonpiirteitä.

capsule_kulmat

Näin onnistut: Harjaa kulmakarvat ylöspäin ja kiinnitä ne asentoon kulmageelillä. Voit käyttää väritöntä geeliä joko sellaisenaan tai kulmavärin tai -kynän päällä. GOSH Brow Lift Lamination Gel 001 Transparent 13,12 € (17,50 €).

Huulikiilto

Täyteläistävä huulikiilto huolittelee huulet helposti ja muodikkaasti. Se sisältää tehokosteuttavaa hyaluronihappoa, joka kosteuttaa huulet pehmeiksi sekä huijaa rohtumat ja pintarypyt piiloon.

capsule_huulikiilto

Näin onnistut: Käytä huulikiiltoa sellaisenaan tai huulipunan päällä. Vaalea sävy ei säikähdä syömistä eikä juomista, koska se kuluu huulilta pois huomaamattomasti. Näin meikkiä ei tarvitse korjailla vähän väliä. Kiilto ei myöskään tartu hampaisiin yhtä helposti kuin puna. Maybelline Lifter Gloss 03 Moon 7,12 € (8,90 €).

Poskipuna ja aurinkopuuteri

Mikään ei piristä ilmettä kuten poskipuna. Samassa paletissa on aurinkopuuteri, jolla voi ylläpitää kesäihon päivettynyttä hehkua. Sipaise paletin korostusväriä kulmaluun alle ja amorinkaarelle.

capsule_luomiväri

Näin onnistut: Levitä poskipuna kaarevasti poskiluun viereen ja kohota väriä myös kohti ohimoita. Muodikas tapa huijaa nostetta kasvonpiirteille ja korostaa kasvojen kolmiulotteisuutta. Levitä aurinkopuuteri suurella siveltimellä kasvojen korkeimpiin kohtiin eli otsalle, poskipäille, nenänvarteen ja leuankärkeen, joihin aurinko luontaisestikin osuisi. Kuljeta lopuksi sivellintä leukalinjan alla, niin saat piirteille ryhtiä. IsaDora Face Sculptor 3-in-1 Palette 60 Warm Peach 27,90 €

Muista myös meikkivoide! Lue vinkit meikkivoiteen valintaan.

Mikä on capsule collection?

Kapselimallisto on tuttu termi muodista. Sillä viitataan vaatteisiin, jotka muodostavat määrältään suppean mutta monikäyttöisen ja toimivan peruspuvuston. Tuotteet ovat laadukkaita, ajattomia ja keskenään helposti yhdisteltäviä.

Samaa ideaa voi hyvin soveltaa meikkituotteisiin. Kun meikkipussin kivijalka on kunnossa, meikki syntyy aamulla helposti ja nopeasti, eikä aikaa kulu tuotteiden valintaan ja etsintään.

Uusi Kauneuskuvasto on ilmestynyt - selaa kuvastoa ja löydä parhaat tuotteet ja tarjoukset!