Kosteutusta ja puhdistusta iholle L´Oréal Paris -tuotteilla

Kosteutusta ja puhdistusta iholle L´Oréal Paris -tuotteilla

Päivitetty 3.4.2019

Tutustu kosteuttaviin L´Oreal Paris Hydra Genius -tuotteisiin, Rare Flowers -puhdistussarjaan sekä Pure Clay -puhdistusgeeleihin. Tuotteet löydät K-Citymarketin kauneusosastolta.

Hydra Genius tehokosteuttaa

Hydra Genius -tuotteiden liquid care -teknologia syväkosteuttaa ihon välittömästi ja vaikuttaa jopa 72 tuntia. Älykäs, äärimmäisen tiiviissä muodossa olevat geelikoostumus kosteuttaa ihoa täydellisesti, mukautuu ihotyyppiin ja jättää iholle miellyttävän, kosteutetun tuonteen - ilman rasvaista tai tahmaista tunnetta.

Geelikoostumus imeytyy nopeasti ja vapauttaa tehokkaita ainesosia:

  1. Aloe Vera -uute: Kosteuden lähde, joka sisältää runsaasti tärkeitä mineraaleja.
  2. Hyaluronihappo: Luonnollista alkuperää oleva ainesosa, joka pystyy sitomaan 1000-kertaisen määrän vettä painoonsa nähden kosteuttaen ihoa.

L'Oréal Paris Hydra Genius 70ml kosteuttava hoitoneste kasvoille

Aloe vera -uutetta ja hyaluronihappoa sisältävä raikas ja nestemäinen geelikoostumus kosteuttaa välittömästi ja intensiivisesti. Imeytyy nopeasti iholle ja kosteuttaa sitä. Jättää iholle miellyttävän, kosteutetun tunteen ilman rasvaista ja tahmaista tunnetta. Tuotetta levitetään päivittäin kasvoille ja kaulalle pyörivin liikkein, jotta se imeytyy iholle paremmin.

Saatavana normaalille ja kuivalle iholle, kuivalle ja herkälle iholle sekä normaalille ja sekaiholle.

Rare Flowers puhdistaa kuivattamatta

Rare Flowers on täydellinen puhdistussarja kasvojen päivittäiseen puhdistamiseen. Tuotteet sisältävät yhdistelmän huolellisesti valittuja ruusu- ja jasmiiniuutteita, jotka ovat tunnettuja rauhoittavista ominaisuuksistaan. Ihanan täyteläiset koostumukset puhdistavat ihon ja poistavat meikin miellyttävällä ja hellävaraisella tavalla ihoa kuivattamatta.

L'Oréal Paris Rare Flowers 400ml puhdistusmaito kuivalle ja herkälle iholle

Puhdistusmaito kuivalle ja herkälle ja iholle, joka sisältää yhdistelmän ruusu- ja jasmiiniuutteita. Ihanan sulava koostumus puhdistaa epäpuhtaudet ihon pinnalta hellävaraisella ja miellyttävällä tavalla ilman, että iho tuntuu kuivalta. Ihosta tulee puhdas ja heleä, ja se tuntuu miellyttävältä. Tuotetta käytetään kaatamalla vähän puhdistusmaitoa vanulapulle ja pyyhkimällä sillä kasvot ja kaula hellävaraisesti aamuin ja illoin.

L'Oréal Paris Rare Flowers 400ml kasvovesi kuivalle ja herkälle iholle

Kasvovesi kuivalle ja herkälle iholle, joka sisältää yhdistelmän ruusu- ja jasmiiniuutteita. Ihanan raikas kukkaistuoksuinen kasvovesi täydentää puhdistustuotetta, jotta saadaan täydelliset tulokset puhdistusrutiinista. Iho puhdistuu ja  kaikki loppu lika sekä meikki poistuu. Iho tuntuu miellyttävältä ja pehmeämmältä. Tuotetta käytetään  kaatamalla vähän kasvovettä vanulapulle ja pyyhkimällä sillä kasvot hellävaraisesti lian ja meikin jäämien poistamiseksi aamuin ja illoin. Vältä silmänympärysaluetta.

L'Oréal Paris Rare Flowers 25kpl puhdistusliinat

Puhdistusliinat sisältävät yhdistelmän ruusu- ja lootusuutetta (normaali- ja sekaiho) tai ruusu- ja jasmiiniuutetta (kuiva ja herkkä iho). Liinat puhdistavat kerralla ihon täydellisesti ja poistavat lian ja meikin miellyttävällä tavalla ilman, että iho tuntuu kuivalta. Iho tuntuu puhtaalta ja kirkkaalta sekä rauhoittuneelta ja miellyttävältä. Kasvot, silmät ja kaula puhdistetaan liinalla hellävaraisesti. Ei tarvitse huuhdella. Pakkaus suljetaan jokaisen käytön jälkeen, jotta liinat eivät kuivu.

Saatavana normaalille ja sekäiholle sekä kuivalle ja herkälle iholle.

L'Oréal Paris Rare Flowers 200ml meikinpoistovoide kuivalle ja herkälle iholle

Meikinpoistovoide sisältää yhdistelmän huolellisesti valittuja ruusu- ja jasmiiniuutteita. Ihanan täyteläinen koostumus puhdistaa ihon ja poistaa kaikki meikin jäämät hellävaraisella ja miellyttävällä tavalla ihoa kuivattamatta. Ihosta tulee puhdas ja kirkas, ja se tuntuu rauhoittuneelta ja miellyttävältä. Voidetta hierotaan hellävaraisesti pyörivin liikkein sormenpäillä kuivalle kasvojen ja kaulan iholle. Voide pyyhitään pois vanulapulla.

L'Oréal Paris Rare Flowers 150ml puhdistusgeeli kuivalle ja herkälle iholle

Puhdistusgeeli sisältää yhdistelmän ruusu- ja jasmiiniuutteita. Geelimäisen voiteen koostumus muuttuu levitettäessä ilmavaksi vaahdoksi. Koostumus puhdistaa ihon miellyttävällä tavalla ilman, että iho tuntuu kuivalta. Ihosta tulee puhdas, ja se tuntuu miellyttävältä. Puhdistusgeeliä levitetään kostutetuille kasvoille aamuin ja illoin. Geeliä hierotaan pienin pyörivin liikkein kasvoille ja kaulalle. Huuhdellaan haalealla vedellä. Vältä silmänympärysihoa.

Pure Clay -puhdistusgeelit päivittäiseen käyttöön

Pure Clay -puhdistusgeelit täydentävät suosittujen kasvonaamioiden sarjaa! Kolmen savityypin ainutaatuinen yhdistelmä geelikoostumuksessa on tarkoitettu ihon päivittäiseen puhdistukseen. Tuotteiden koostumus on saippuaton ja niiden pH on neutraali.

L'Oréal Paris Pure Clay 150ml Exfoliating Gel kuoriva puhdistusgeeli

Kuoriva puhdistusgeeli sisältää yhdistelmän kolmea savityyppiä (kaoliini, montmorilloniitti ja rhassoul) sekä punalevää, joka on tunnettu ihon pintaa tasoittavista ominaisuuksistaan. Geelimäinen, mikrorakeita sisältävä koostumus vaahtoutuu ja kuorii miellyttävällä tavalla ihoa sekä saa ihohuokoset tuntumaan vähemmän näkyviltä ihoa kuivattamatta.

L'Oréal Paris Pure Clay 150ml Illuminating Cleansing Gel heleyttävä puhdistusgeeli

Epäpuhtaudet poistava ja heleyttävä puhdistusgeeli sisältää yhdistelmän kolmea savityyppiä (kaoliini, montmorilloniitti ja rhassoul) sekä hiiltä, joka on tunnettu magneettisista ominaisuuksistaan. Geelimäinen koostumus vaahtoutuu ja syväpuhdistaa ihoa. Se poistaa lian, epäpuhtaudet ja meikin sekä heleyttää ihoa kuivattamatta.

L'Oréal Paris Pure Clay 150ml Purifying Cleansing Gel mattapinnan antava puhdistusgeeli

Epäpuhtaudet poistava ja mattapinnan antava puhdistusgeeli sisältää yhdistelmän kolmea savityyppiä (kaoliini, montmorilloniitti ja rhassoul) sekä eukalyptusta, joka on tunnettu puhdistavista ominaisuuksistaan. Geelimäisen voiteen koostumus vaahtoutuu ja syväpuhdistaa ihoa.