L’Oréal Paris Age Perfect Golden Age

L’Oréal Paris Age Perfect Golden Age

Päivitetty 28.4.2020

L’Oréal Paris Age Perfect Golden Age ja Sikke Sumari juhlistavat kauniisti ja hehkuvasti ikääntymistä. Paras ikäni? Se on nyt.

Vuonna 2020 L’Oréal Paris Age Perfect Golden Age neljän ihastuttavan pohjoismaalaisen naisen kanssa juhlistavat ikääntymistä ja haluavat levittää ikäpositiivisuuden viestiä.

”Paras ikäni” -kampanja on tarkoitettu jokaiselle aikuiselle naiselle ja Suomessa kampanjan tähtikasvona toimii upea, ihastuttava, kaikkien tuntema Sikke Sumari.

LOP FI AgePerfect Golden Age banner 680px 72 2

Ravintoloitsija, kirjailija, bloggaaja, TV-kasvo.. Kun muut ikäisensä jäivät eläkkeelle, Sikke aloitti uuden vaiheen urassaan. Vaimo, äiti ja isoäiti avasi ensimmäisen ravintolansa ollessaan noin 40-vuotias ja valmistui kokiksi 67-vuotiaana. Sikke onkin inspiroiva esimerkki unelmien tavoittelusta iästä huolimatta!

Ikääntyminen ei ole este - se on luonnollinen vaihe elämässä

Ikääntymistä ei tulisi nähdä esteenä, vaan luonnollisena kauniina etenemisenä elämässä. Pohjoismaalaisille naisille vahvuus ja itsevarmuus ovat oleellisia tekijöitä ikääntymisessä ja ikää halutaan korostaa kunnioituksella ja kunnon asenteella, mutta myös ihonhoidon rutiinilla. Nykyään ihon hehkua halutaan tuoda esiin, sen sijaan että ryppyjä pitäisi tai haluttaisiin peittää. Myös sen sijaan, että iästä yritetään saada vuosia pois, halutaan iholle antaa raikas ja luonnollinen heleys.

Age Perfect Golden Age -ihonhoitorutiini antaa luonnollista roosansävyistä hehkua

Iän myötä ihon aineenvaihdunta ja uusiutuminen hidastuu mikä voi tehdä ihosta elottoman näköisen. Age Perfect Golden Age -sarjan pioniuutetta sisältävät koostumukset heleyttävät ihoa ja auttavat ihoa saamaan vähitellen takaisin luonnollista sävyään.

LOP FI AgePerfect Golden Age banner 680x400px

  • Roosansävyinen Age Perfect Golden Age -päivävoide sisältää pioniuutetta ja B5-kalsiumia. Roosansävyisiä pigmenttejä sisältävä päivävoide tekee ihon sävystä kauniimman. Nyt myös suojakertoimella SK20!
  • Uusi virkistävä ja pioniuutetta sisältävä Age Perfect Golden Age -yövoide hoitaa ihoa yön aikana ja antaa iholle roosansävyistä hehkua.
  • Age Perfect Golden Age -silmänympärysvoiteen pioniuutetta sisältävä koostumus lisää ihon heleyttä ja tekee silmänympärysihosta virkeämmän näköisen.

Hehku sisältä ja ulkoa. Because you´re worth it.

L´Oréalin sitoumukset:

  • Ihonhoitotuotteiden siedettävyyttä arvioidaan ihotautilääkärien valvonnassa kaikilla ihotyypeillä.
  • Tehokkuutta arvioidaan riippumattomien tutkimuslaitosten suorittamien kosmeettis-kliinisten testien, mittauksien tai kuluttajien itsearviointien avulla.
  • L’Oréal on sitoutunut kehittämään ja käyttämään vain vaihtoehtoisia testimenetelmiä, jotta maailmassa ei tarvittaisi eläinkokeita.