Vapauta hehkusi L’Oréal Paris hyaluronihappo -tuotteilla

Vapauta hehkusi L’Oréal Paris hyaluronihappo -tuotteilla

Julkaistu 7.7.2021

Anna hyaluronihapon helliä ihoasi tänä kesänä niin ihonhoito- kuin meikkituotteissakin.

Korosta hehkuasi heleällä meikkivoiteella

Uusi L’Oréal Paris innovatiivinen True Match Nude Plumping Tinted Serum –seerumimeikkivoiteen hyaluronihappoa sisältävä koostumus antaa heleän ja tasaisen lopputuloksen. Se hellii ihoasi kuin seerumi ja heleyttää ihon sävyä kuin meikkivoide ja sopii myös herkälle iholle ja on hajusteeton. Kevyen koostumuksensa ansiosta se sulautuu ihonsävyyn kauniisti ja saumattomasti.

LOP FI Beauty Unleashed DIGIARTIKKELI KCM digiartikkeli bannerit 680px

Ylläpidä hehkuasi hyvällä ihonhoidolla

Luo omalle hehkullesi sopiva ihonhoitorutiini puhdistuksesta kosteutukseen L’Oréal Paris Revitalift Filler –sarjan hyaluronihappoa sisältävillä tuotteilla.

L’Oréal Paris Revitalift Filler -seerumin edistyksellinen koostumus taistelee tehokkaasti ryppyjä vastaan. 1,5 % puhdasta hyaluronihappoa sisältävä koostumus täyttää ihoa kosteudella ja saa ihon näyttämään täyteläisemmältä, joustavammalta ja nuorekkaammalta.

Helli ihoasti Revitalift Filler -sarjan uudella intensiivisesti kosteuttavalla L’Oréal Paris Eye Cream For Face –päivävoiteella. Eye Cream For Face on intensiivisesti kosteuttava silmänympärysvoide koko kasvoille, joka silottaa kasvojesi ensimmäisiä juonteita. Koostumus on hajusteeton.

LOP FI Beauty Unleashed DIGIARTIKKELI KCM digiartikkeli bannerit 680px2

Viimeistele ja hehku

Viimeistele heleällä peitevoiteella ja hehkuvalla huulikiillolla hyalyronihappoa sisältävällä L’Oréal Paris True Match Eye Cream in a Concealer –peitevoiteella, joka yhdistää silmänympärysvoiteen hoitavuuden peitevoiteen peittävyyteen, saat helposti häivytettyä ihon pieniä virheitä peittävämmän meikkivoiteen käyttämisen sijasta.

Hyalyronihappoa ja kollageenia sisältävällä L’Oréal Paris Brilliant Signature Plump-In-Gloss –huulikiillolla saat täyteläiset huulet, jotka kimmeltävät kilpaa auringon kanssa. Huulikiillolla on helppo raikastaa jopa meikittömiä kasvoja tai antaa viimeinen silaus hehkuvaan kesäillan lookiin.

Uudet ja klassikot L’Oréal Paris -tuotteet saatavilla K-Citymarketeista ja verkkokaupasta.