Koska olet sen arvoinen – L’Oréal Paris ja K-Citymarket 50 vuotta

Koska olet sen arvoinen – L’Oréal Paris ja K-Citymarket 50 vuotta

Julkaistu 6.10.2021

Tänä vuonna on tuplasti aihetta juhlaan, kun L’Oréal Parisin ikoninen slogan Koska olet sen arvoinen ja K-Citymarket täyttävät molemmat 50 vuotta. Yhteisen juhlavuoden kampanjan kasvoina nähdään K-Citymarketin kauneusosastojen myyjät.

L’Oréal Parisin sloganin ja K-Citymarketin yhteistä 50-vuotisjuhlaa juhlistetaan upealla kampanjalla, jonka kasvoina toimii neljä K-Citymarketin kauneusosastojen myyjää eri puolilta Suomea. Malleille järjestettiin kesällä make over -kuvauspäivä L’Oréal Parisin toimistolla. He saivat itselleen räätälöidyt ihonhoitotuotteet, ja jokaiselle tehtiin meikki sekä hiukset ammattimeikkaajan, -kampaajan ja stylistin avulla.

Mallien eri lookkeja suunnitellessa haluttiin tuoda heidän piirteitään esiin ja tehdä näyttävät lookit, jotka kuitenkin tuntuivat malleille omalta. Lopputuloksesta haluttiin pariisilainen chic, pohjoismaisella touchilla. Lookeissa on käytetty ikonisia L’Oréal Paris tuotteita meikissä, ihonhoidossa sekä hiuksissa juhlistaakseen brändin historiaa ja vuodesta toiseen ajankohtaisia sekä toimivia tuotteita.

LOP_FI_KCMxKoska_olet_sen_arvoinen_digiartikkeli_banneri_680x380px_1

Katriina, K-Citymarket Ylöjärvi - Cat Eye -look

Cat Eye -lookia varten Katriinan iho kosteutettiin ensin kevyen samettisella Revitalift Classic -päivävoiteella, joka silottaa ryppyjä, kiinteyttää ja suojaa ennenaikaiselta vanhenemiselta. Katriinan lookissa tärkein yksityiskohta on silmien rajaukset, jotka tehtiin käyttäen Super Slim Liner Perfect Slim 01 -nestemäistä eyelineria. 0,4 mm huopakärjellä saa tarkan lopputuloksen.

Hiuksille valittiin Préférence 6.66 London Very Intense Red -hiusväri korostamaan Katriinan punaista hiusväriä. Intensiivisen punainen kestoväri antaa ensiluokkaisen värituloksen ja upean kiillon, joka kestää jopa 8 viikkoa. Lopuksi hiukset muotoiltiin suoristusraudalla käyttäen Elvital Dream Length Heat Slayer Iron Spray -lämpösuojasuihketta, joka tekee hiuksista sileät jopa kolmeksi päiväksi ja suojaa lämmöltä jopa 230 °C asti.

Katriinan fiilikset:

Olet sen arvoinen. Päivä oli nimenomaan juuri sitä että olet sen arvoinen. Alusta lähtien kaikki ottivat lämpimästi ja ystävällisesti minut vastaan. Koko porukka oli selvästi alan ammattilaisia, oli ihana tehdä näiden ihmisten kanssa töitä, sen takia myös kaikki sujuivat niin upeasti. Sai nauraa ja vähän ilon itkuakin tuli välissä. Se koko päivä oli mahtava kokemus.

Oma lookkini oli todella upea, hiuksista, meikkiin, vaatteisiin, koruihin asti suunniteltu hienosti. Aivan mahtavaa. Aionkin enemmän ottaa tuosta minun lookista vinkkejä omaan arkeen. LOP_FI_KCMxKoska_olet_sen_arvoinen_digiartikkeli_banneri_680x280px_5

Lea, K-Citymarket Pirkkola - Age with Grace -look

Lean Age with Grace -lookiin valittiin meikin pohjalle vahvistava Age Perfect Golden Age -päivävoide, joka auttaa tekemään ihosta heleän ja kimmoisan. Silmiä korostettiin ikonisella Volume Million Lashes -ripsivärillä, joka tekee ripsistä tuuheat ja erotellut ilman paakkuja.

Hiukset värjättiin Excellence creme 9.0 Very Light Blonde -hiusvärillä, jonka kolmivaiheinen Triple Care -koostumus vahvistaa ja suojaa hiuksia. Täyteläinen, luonnollisen näköinen värjäystulos tuo lämpöä Lean lookiin. Hiukset viimeisteltiin vielä legendaarisella Elnett Volume Extra Strong -hiuskiinteellä, joka kiinnittää kampauksen antaen ilmavaa ja ekstra kestävää volyymia.

Lean fiilikset:

Kuvauspäivä toi vaihtelua arkeen ja oli aivan huippu päivä, lähdin mukaan avoimin mielin. Annoin ammattilaisille vapaat kädet muutokseen. Meikki oli luonnollinen ja tuntui heti omalta. Hiustyyli ja -väri olivat hyvät, koska hiukset muotoiltiin pois kasvoilta, mielestäni sopii hyvin esim. juhliin!

LOP_FI_KCMxKoska_olet_sen_arvoinen_digiartikkeli_banneri_680x280px_4

Sanna-Mari, K-Citymarket Rauma - Glow -look

Glow-lookia varten Sanna-Marin iho kosteutettiin ensin Revitalift Filler -seerumilla. 1,5 % hyaluronihappoa sisältävä seerumi täyttää ihoa kosteudella ja saa ihon näyttämään täyteläisemmältä, joustavammalta ja nuorekkaammalta.

Meikkipohjasta haluttiin mahdollisimman heleä ja luonnollinen, joten Sanna-Marille valittiin True Match -meikkivoide, joka mukautuu täydellisesti ihon omaan sävyyn tuoden luonnollisen kauniin ja tasaisen lopputuloksen.

Hiukset sävytettiin Casting Créme Gloss 500 -kevytvärillä, joka korostaa hiusten luonnollista väriä ja antaa uutta kiiltoa. Lopuksi hiukset viimeisteltiin Elvital Dream Length Air Volume -kuivashampoolla, joka raikastaa hiukset ja antaa välittömän kohotuksen hiusten tyvelle ja pitkäkestoisen puhtaan tunteen.

Sanna-Marin fiilikset:

Kuvauspäivästä päällimmäisenä jäi mieleen ihana henkilökunta/kuvaustiimi. He ottivat minut lämpimänä vastaan ja kohtelivat minua kuin prinsessaa. Päivä oli ainutlaatuinen ja antoi paljon itsevarmuutta. Jos joskus tulisi samanlainen tilaisuus vastaan tarttuisin siihen epäröimättä.

Olen positiivisesti yllättynyt lopputulokseen, hiuksistani tuli tyylikkäät ja meikkini oli kevyt ja tyyliin sopiva. Pukeutumisen osalta pääsin kokeilemaan jotain uutta ja minun tyylilleni erilaista.

LOP_FI_KCMxKoska_olet_sen_arvoinen_digiartikkeli_banneri_680x280px_2

Alevtina, K-Citymarket Länsikeskus - French Red Lips -look

Alevtinan French Red Lips -lookiin valittiin edistyksellinen Revitalift Laser -päivävoide, joka silottaa ryppyjä, kiinteyttää ihoa ja selkeyttää kasvonpiirteitä. Lookin päätähtenä ovat huulet, joten niitä korostettiin hoitavalla, pehmeällä ja kestävällä Color Riche -huulipunalla.

Alevtinan vaaleita hiuksia kirkastettiin viileän platinanvaalealla Préférence Blondissimes 11.11 -hiusvärillä, joka sopii täydellisesti luonnollisen värin vaalentamiseen tai värinpoistoon. Lopuksi hiukset lämpökäsiteltiin Elvital Dream Length Waves Waterfall Mousse -muotoiluvaahdon kanssa, jonka avulla hiuksiin saa tehtyä kauniita, pehmeitä laineita ilman jäykkää tunnetta.

LOP_FI_KCMxKoska_olet_sen_arvoinen_digiartikkeli_banneri_680x280px_3

LOP_FI_KCMxKoska_olet_sen_arvoinen_digiartikkeli_banneri_680x180px

Koska olet sen arvoinen

Legendaarinen lause on yhdistänyt naisia ympäri maailman jo 50 vuotta. Koska olet sen arvoinen kiteyttää voimaannuttavasti, kuinka omaan kauneuteensa uskominen on jotain, mitä kukaan muu ei voi kontrolloida. Ja se on oikea supervoima. Mitä lause tarkoittaa Katriinalle, Lealle, Sanna-Marille ja Alevtinalle?

Katriina: Koska olet sen arvoinen tarkoittaa, että me kaikki olemme arvokkaita juuri sellaisina, kuin olemme.

Lea: Koska olet sen arvoinen tarkoittaa, että ansaitsen tulla nähdyksi ja tunnen itseni hyvinvoivaksi ja arvostetuksi.

Sanna-Mari: Koska olet sen arvoinen tarkoittaa minulle vapautta olla sitä mitä minä haluan.

Alevtina: Koska olet sen arvoinen tarkoittaa sitä, että olen parhaimpien ja laadukkaimpien tuotteiden arvoinen.