Tutustu L’Oréal Paris Revitalift uutuuksiin

Tutustu L’Oréal Paris Revitalift uutuuksiin

Julkaistu 19.4.2021

L’Oréal Paris Revitalift –sarja täydentyy hajusteettomalla Perfume Free –päivävoiteella.

L’Oréal Paris Revitalift Perfume Free on hajusteeton kiinteyttävä ja kosteuttava päivävoide herkälle iholle. Koostumus sisältää Pro-Retinol-ainesosaa ja luonnollista alkuperää olevaa probioottiuutetta.

Pro-Retinol on tehokas ainesosa ryppyjä vastaan, joka auttaa silottamaan ihon pintaa. Probioottiuute uutetaan luonnollista alkuperää olevalla fermentaatiolla, joka on bioteknologinen prosessi. Päivävoide auttaa kosteuttamaan ihoa ja vahvistamaan ihon suojamuuria ja saa ihon tuntumaan kiinteämmältä. Tuote on allergiatestattu, sopii herkälle iholle ja on optimaalisesti siedetty. Tuote ei sisällä hajusteita, etanolia, eikä väriaineita. L'Oréal Paris FI PerfumeFree DIGIARTIKKELI KCM digiartikkeli bannerit 680px

Koe retinolin voima yön aikana

Puhdasta retinolia sisältävä yöseerumi ryppyjä vastaan on tehokas ratkaisu ikääntymisen merkkien häivyttämiseen, jopa syvien ryppyjen. L'Oréal Paris FI PerfumeFree DIGIARTIKKELI KCM digiartikkeli bannerit 680px2 Käytettyäsi tuotetta iho on kosteutettu ja tuntuu joustavammalta ja miellyttävämmältä. Yhden kuukauden käytön jälkeen ihon tekstuuri näyttää paremmalta, nuorekkaammalta ja heleämmältä ja neljän kuukauden käytön jälkeen syvät rypyt ovat näkyvästi vähentyneet. Tuotteella on huomattava vaikutus ryppyihin otsalla, silmäkulmissa, silmien alla ja huulten yläpuolella.

Ihosi tarvitsee aikaa tottuakseen tähän tehokkaaseen ainesosaan, jonka takia on tärkeää käyttää koostumusta asteittain.

Puhdas retinoli on ihotautilääkärien suosittelema ainesosa, joka auttaa ihoa uusiutumaan. On todistettu, että retinoli taistelee ikääntymisen merkkejä vastaan, kuten syviä juonteita ja ihon epätasaisuuksia vastaan.