L´Oréal Paris -uutuudet puhdistavat hellästi ja tuovat kaunista heleyttä

L´Oréal Paris -uutuudet puhdistavat hellästi ja tuovat kaunista heleyttä

Päivitetty 3.4.2019

Kevään 2019 uutuudet Age Perfect Golden Age -silmänympärysvoide ja Pure Clay Soothing Mask saapuivat K-Citymarketin kauneusosastolle.

Silmänympärysvoide heleyttää ja tekee silmänympärysihosta virkeämmän näköisen

Age Perfect Golden Age -silmänympärysvoide sopii ikääntyneelle ja elottoman näköiselle iholle, kimmoisuuden heikkenemistä ja tummia silmänalusia vastaan. Pioniuutetta sisältävä koostumus lisää ihon heleyttä ja auttaa ihoa saamaan vähitellen takaisin luonnollista sävyään. Koostumus sisältää B5-kalsiumia, jolla on vahvistavia ominaisuuksia, ja auttaa tekemään ihosta kiinteämmän ja kimmoisamman. Pigmenttejä sisältävä roosansävyinen silmänympärysvoide kaunistaa silmänympärysihoa välittömästi. Age Perfect Golden Age -silmänympärysvoide sopii päivittäiseen käyttöön.

Käyttö: Levitä päivittäin silmänympärysiholle ja silmäluomille. Levitä silmänympärysvoidetta hellävaraisesti sormenpäiden avulla silmänympärysiholle silmän sisänurkasta ulkonurkkaan päin.

Tulokset: Silmänympärysiho on välittömästi tehokkaasti kosteutettu ja virkeämmän näköinen. Silmänaluset vaikuttavat vähemmän näkyviltä. Päivä päivältä silmälnympärysiho tuntuu kiinteämmältä ja iho saa takaisin luonnollista sävyään sekä elinvoimaisuuttaan.

LOP FI Age perfect nostokuva 680x386px

Kasvonaamion hypoallergeeninen koostumus puhdistaa ihon hellästi ja tehokkaasti

Pure Clay Soothing Mask –kasvonaamio sisältää tehokkaan yhdistelmän kolmea tarkoin valittua savityyppiä (kaoliini, montmorilloniitti ja rhassoul) sekä malvankukkauutetta, joka tunnetaan rauhoittavista ominaisuuksistaan. Täyteläinen, hypoallergeeninen koostumus puhdistaa ihon hellästi ja tehokkaasti. Koostumus saa ihon näyttämään kauniilta kuivattamatta sitä.

Käyttö: Käytä naamiota 2 kertaa viikossa puhdistetulle iholle ja huulille. Levitä ohut kerros koko kasvoille. Anna vaikuttaa 10-15 min ja huuhtele. Poista naamio vaikutusajan jälkeen kasvoilta huuhtelemalla haalealla vedellä tai puhdistusliinan avulla. Tuote sopii myös herkälle iholle ja herkille huulille.

Tulokset: Iho puhdistuu ja rauhoittuu välittömästi. Neljän viikon jälkeen iho on pehmeämpi ja kuivuudesta johtuva kireä tunne on vähentynyt. Iho näyttää hyvinvoivalta ja sen sävy tasaiselta.

LOP FI PURE CLAY nostokuva 680x386px