L’Oréal Parisin uudet hiusvärit sopivat kaikille ihon sävyille

L’Oréal Parisin uudet hiusvärit sopivat kaikille ihon sävyille

Julkaistu 13.4.2022

Vaikka kauppojen valikoimista löytyy laaja kirjo hiusvärejä, oman ihon sävyyn täydellisesti sopivan hiusvärin valitseminen voi tuntua arpapeliltä. Miten lopputuloksesta voisi olla varma?

L’Oréal Parisilla on nyt ratkaisu: uudet Excellence Crème Universal Nudes -hiusvärit ovat suunniteltu sopimaan universaalisti kaikille ihon sävyille. Kotikäyttöön tarkoitetut ammoniakittomat hiusvärit hoitavat hiuksia värjäyksen aikana ja peittävät virheettömästi myös 100 % harmaista hiuksista.

LOP FI EXCELLENCE UNIVERSAL NUDES 3 680x400px

Tiede universaalien sävyjen takana

Sarjaan kuuluu 8 kaunista sävyä, jotka sopivat ensimmäistä kertaa kaikille ihon sävyille koostumuksen universaalin U-vivahteen ansiosta. Se on L’Oréal Paris -laboratorioiden kehittämä sekoitus toisiinsa sointuvia vivahteita: kultaa korostamaan kiiltoa, tuhkaa antamaan kylmän vaikutelman ja helmiäistä antamaan hohdetta.

Avuksi tarvittiin myös hieman tiedettä. Yhteistyössä tekoälyasiantuntijoiden kanssa L’Oréal Paris -laboratoriot kehittivät uuden, edistyksellisen testausmenetelmän. Sävyjen sopivuus varmistettiin 117 tekoälyn avulla luodulla naishahmolla, jotka edustavat kaikkia maailman ihon sävyjä.

LOP FI EXCELLENCE UNIVERSAL NUDES 1 680x550px

Kolmivaiheisesti hoitava hiustenvärjäysrutiini

ASKEL 1: Värjää. Hoitava värivoide suojaa ja ravitsee hiuksia värjäyksen aikana peittäen samalla 100 % harmaista hiuksista. Pakkauksessa on mukana kätevä harja-aplikaattori, jolla on helppo levittää värisekoitus.

ASKEL 2: Pese shampoolla ja huuhtele. Värjäyksen jälkeen käytettävä shampoo puhdistaa hellästi hiukset ja hiuspohjan tuotejäämistä optimaalisen pH-arvon ansiosta.

ASKEL 3: Ravitse ja hoida. Viimeistele rutiini hiusnaamiolla. Keramideja sisältävä kevyt koostumus ravitsee hiuksia niitä latistamatta.

LOP FI EXCELLENCE UNIVERSAL NUDES 2 680x450px (1)